Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Последно лято (Son Yaz)

В центъра на сюжета на сериала „Последно лято“ (Son Yaz) е прокурора Селим Кара (Али Атай). Преди осем години той вкарва в затвора лидера на престъпна организация – Селчук Ташкън. Мафиотът обаче неочаквано предлага на Селим да сключат сделка. Селчук ще свидетелства в замяна на защитата на сина си Акгюн Ташкън (Алперен Дуймаз). Младият и безразсъден Акгюн, в желанието си бързо да забогатее, тръгва по стъпките на баща си и се забърква с опасни престъпници. Сега те заплашват младежа и животът му виси на косъм.

Последно лято Son Yaz
Последно лято (Son Yaz) сериал – герой, персонажи сюжет и актьори.

Честният и почтен Селим се изправя пред трудна дилема, резултатът от която ще определи последващия му жизнен път. Поради естеството на професията си, Селим живее отдалечено от семейството си в Истанбул. Той има съпруга на име Джанан (Фунда Ерийт), красива дъщеря Ягмур (Хафсанур Санджактутан) и син Алтай, които живеят в Чешме. Четири години семейството живее в разединение и изгражда живота си далеч един от друг.

След като преценя всички плюсове и минуси, главният герой от сериала „Последно лято“ (Son Yaz) поема под закрилата си сина на Селчук Ташкън. Семейните обстоятелства обаче принуждават Селим да се върне в Чешме на брега на Егейско море. Оказва се, че бракът на Селим е на път да се разпадне. Чувствайки се отговорен за това, прокурорът иска да го спаси, независимо от всичко. Той взима със себе си проблемният млад мъж Акгюн и заедно отиват в Чешме. Но Акгюн не е от онези, които ще бъдат благодарни за защитата на собствения си живот. Всичко, което Селим прави за него, младежът приема враждебно, точно като това пътуване до Чешме.

Ситуацията ескалира още повече, когато Акгюн научава, че Селим е прокурорът изпратил баща му в затвора преди осем години. Но когато Акгюн пристига в къщата на Селим се влюбва от пръв поглед в чаровната дъщеря на прокурора – Ягмур. Сега Акгюн е готов на всичко, за да спечели любовта на момичето, таейки в себе си любов, логика, отмъщение. Дали романтичните чувства могат да променят младежа и как ще завърши тази завладяваща история, ще разберете, гледайки онлайн или в ефир всички епизоди на серийният мелодраматичен турски филм „Последно лято“ (Son Yaz) до неговия последен епизод финал. Сериалът се излъчва по турският телевизионен канал FOX, а сред актьорите участващи в него са Алперен Дуймаз, Али Атай, Хафсанур Санджактутан, Фунда Ерийт, Синан Тузджу, Емре Карайел, Шебнем Дьонмез, Юнус Нарин, Сезер Коч и др

error: Content is protected !!