Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Почукай на вратата ми (Sen Cal Kapimi)

„Почукай на вратата ми“ (Sen Cal Kapimi) е турски сериал, разказващ за голямата любов между двама млади души. Еда Йълдъз е млада и очарователна цветарка, която мечтае да получи престижно образование в чужбина. Тя обаче се сблъсква с големи финансови затруднения. Идва момент, в който на практика не и остават пари за заплащане на скъпото обучение.

Почукай на вратата ми
Почукай на вратата ми сюжет, персонажи и герои.

Еда (Ханде Ерчел) обаче няма да се откаже и така решава да потърси помощ от частни фондации. Тя толкова дълго преследва мечтата си, че не може просто да се откаже от нея. Млад мъж на име Серкан Болат отговаря на нейната молба. Семейството на главния герой от турския сериал „Почукай на вратата ми“ притежава голяма компания. Той решава да помогне на Еда, като и осигури стипендия. След известно време обаче по някаква причина Серкан (Керем Бюрсин) започва да намалява частната стипендия за момичето. Еда разбира се решава да разбере защо се случва това. Тогава Серкан поставя условие на Еда и ако тя го изпълни, той ще възобнови пълното финансиране на по-нататъшното й обучение в чужбина. Условието е Еда да играе ролята на булката на Серкан и да казва на всички, че уж са сгодени. Момичето е шокирано от това предложение и така тя намразва нахалния човек.

Героинята на турския сериал „Почукай на вратата ми“ прекрасно разбира, че няма друг избор, освен да се съгласи на това. Когато двойката започна да се преструва, че е влюбена, никой от тях не би могъл да си помисли, че тези чувства наистина ще започнат да се появяват помежду им. Двамата ги очакват много от най-невероятните и шеметни приключения. В един момент започват да разбират, че наистина са дълбоко влюбени един в друг и искат да живеят бъдещ и щастлив живот заедно. Серкан обаче има съперник на име Каан Карадаа (Исмаил Еге Шашмаз). Той ще създаде много проблеми на влюбените Серкан и Еда до самия последен епзизод.
Какво още ще се случи в турският сериал „Почукай на вратата ми“ (Sen Cal Kapimi) ще узнаем гледайки епизодите на сериала до неговия финал, който е наличен и онлайн с бг аудио и субтитри.

error: Content is protected !!