Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

По-красива от теб (Senden Daha Güzel)

Завладяващият сериал „По-красива от теб“ (Senden Daha Güzel) разказва историята на очарователното младо момиче на име Ефсун (Джемре Байсел), която работи като дерматолог. Когато е била малка, нейната майка на име Первин, заминава да живее в Истанбул, изоставяйки Ефсун и своят съпруг в провинциалния град Газиантеп. Години по-късно Первин става известен пластичен хирург, а Ефсун все още живее с баща си в семейната ферма.

По-красива от теб (Senden Daha Güzel)
По-красива от теб (Senden Daha Güzel) сериал – персонажи, герои, актьори и сюжет.

Един ден момичето получава новини от майка си, че е тежко болна. Така две десетилетия по-късно Первин, иска да види дъщеря си за последен път. Ефсун заминава за Истанбул с кола, изпратена от нейната майка, но когато пристига в града, открива че всичко е било само хитрост, за да я примами да отиде в Истанбул. Всъщност майката на Ефсун притежава голяма клиника в Истанбул и желае да присъедини дъщеря си към своя екип. Освен това чаровният и харизматичен шофьор Емир (Бурак Челик), който е изпратен от Первин да я доведе в Истанбул, всъщност е син на бизнес партньора на Первин. Емир е опитен хирург, който не е никак ентусиазиран от пристигането на Ефсун, тъй като смята, че тя му е конкуренция за поста на бъдещ директор. Ситуацията се влошава, когато Емир разбира, че Ефсун ще живее в къщата, в която е настанен целият персонал на клиниката.

Когато Ефсун разбира истината, че е подмамена от своята майка, тя не е особено щастлива от тази изненада, тъй като харесва досегашната си работата и животът в Газиантеп. В хода на събитията обаче, Первин принуждава Ефсун да остане в Истанбул. Сега момичето не само трябва да свикне с новите условия на живот в големия град, но и да устои на постоянните атаки на Емир. Въпреки това, връзката им започнала с омраза, в крайна сметка ще прерасне в нещо повече.

Всички епизоди на турският сериал „По-красива от теб“ (Senden Daha Güzel) се излъчва по FOX, както и онлайн. В серийният филм участват Джемре Байсел, Ебру Джюндюбейоулу, Бурак Челик, Берат Йенилмез, Гьозде Кая, Севинч Ербулак, Анъл Челик, Тууче Кумрал и др. Как ще завърши тази история ще разберем гледайки поредицата до нейният последен епизод финал.

error: Content is protected !!