Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Прашна яка (TozluYaka)

Сюжетът на сериалa „Прашна яка“ (TozluYaka) се върти около няколко гимназисти, които се оказват на прага на зрелостта. Един от тях е Али (Каан Мирач Сезен). Приятелите му го наричат ​​Огън, а той има една характерна черта – готов е да защитава близките си с цената на всичко. Той изживява най-щастливият период от живота си с приятелите си – Синан (Джан Барту Аслан), по прякор Арабина, който е избухлив, и смелата Зейнеп (Серра Пиринч), която е единственото момиче в тяхната компания. Всички живеят на една улица и се смятат за семейство.

Прашна яка TozluYaka
Прашна яка (TozluYaka) сериал – актьори, персонажи, герои и сюжет.

Точно в деня на завършването им, се случва сбиване. Али поема вината, за да защити приятелите си, но директорът е ядосан и вика родителите му в училище. Майката на Али, която е собственик на малка пекарна за хляб и се казва Дерия (Долунай Сойсерт), го взема на работа. Али не иска да бъде пекар, но оценките му от дипломата му за средно образование са толкова слаби, че е трудно да продължи образованието си.

Един ден момчетата влизат с лодка в морето, за да отпразнуват рождения ден на техния приятел Вефа. Там стават свидетели на кавга между младото момиче Джемре и жестокият й приятел. В резултат на недоразумение Джемре остава сама сред вълните, а Али я спасява, като й помага да излезе от водата. Вечерта всички момчета отиват на абитуриентско парти, но изведнъж се случва трагедия, която напълно ще промени живота на главните герои от сериала „Прашна яка“ (TozluYaka). Случва се така че Вефа пада от покрива на сградата. Започва продължително полицейско разследване на инцидента. Когато Али, Синан и Зейнеп разбират, че няма да получат справедливост, защото виновникът е син на влиятелен бизнесмен, те решават да действат по различен начин.

В сериала участват актьорите Долунай Сойсерт, Емре Кънай, Таянч Айайдън, Нур Язар, Чаала Шимшек, Небил Сайън, Кадим Яшар, Еджем Чалхан, Каан Мирач Сезен, Джан Барту Аслан, Улви Кахяоулу, Дурукан Челиккая, Серра Пиринч, Ахмет Хактан Завлак, Оулджан Арман Услу, Йозгюр Фостър, Дуйгу Йозшен и др. За да разберете какво ще се случи с Али, Синан и Зейнеп, дали ще успеят да разкрият виновника за инцидента, гледайте всички епизоди на сериала „Прашна яка“ (TozluYaka). Серийният филм се излъчва по Fox, както и онлайн до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!