Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Предателство (Aldatmak)

Сюжетът на драматичния сериал „Предателство“ (Aldatmak) разказва увлекателната история на благородната и честна Гюзиде Йенерсой (Вахиде Перчин). Тя е известен и уважаван съдия, която разглежда бракоразводни дела. Гюзиде е почитана, защото никога не се е отклонявала от собствената си съвест и винаги е била на страната на справедливостта. Много хора се обръщат към нея за помощ, благодарение на което са успели да запазят браковете си.

Предателство Aldatmak
Предателство (Aldatmak) сериал – актьори, герои, сюжет и персонажи.

Семейството на самата Гюзиде за мнозина е пример за дългосрочна и безупречна връзка. Главната героиня на сериала „Предателство“ (Aldatmak) живее със съпругът си Тарик (Мустафа Угурлу) и двете им деца Озан (Юсуф Чим) и Ойлум (Фейза Севил Гюнгьор). Съпругът Тарик е опитен и успешен адвокат, притежаващ собствена адвокатска кантора. Синът им Озан работи като инженер в строителна фирма, а дъщеря им Ойлум е студентка по медицина, където постъпва по съвет на майка си. Привидно семейството изглежда перфектно. В действителност обаче, въпреки че външно всичко изглежда наред, това далеч не е така. Скоро става ясно, че зад въображаемото благополучие се крият много тайни.

Членовете на семейството отдавна са загубили доверие един в друг. Всеки се опитва да се справи сам с внезапно натрупаните си проблеми. И така упоритата дъщеря Ойлум, няма да продължи да учи, а ще поиска да направи това, което харесва най-много. Синът Озан също ще се опита да се откъсне от постоянното настойничество на родителите си и решава да се отбие от правия път. Но най-шокиращата новина идва от Тарик, за когото Гюзиде е омъжена от над 30 години. Оказва се, че той не само е започнал любовна афера, но и е създал второ семейство с любовницата си. Когато тези тайни са разкрити, светът на Гюзиде се срива. Тя обаче няма да се предаде.

Гледайте всички епизоди на сериала „Предателство“ (Aldatmak) до неговият последен епизод финал, за да разберете какво ще се случи с Гюзиде и нейното семейство. Серийният филм се излъчва по телевизия Atv, както и онлайн. В него участват актьорите Вахиде Перчин, Юсуф Чим, Фейза Севил Гюнгьор, Еркан Кесал, Мустафа Угурлу, Хатидже Дениз и др.

error: Content is protected !!