Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Приказка за далечния град (Uzak Şehrin Masalı)

Турският сериал „Приказка за далечния град“ (Uzak Şehrin Masalı) ще впечатли зрителите със своята романтична детективска история. Началото на поредицата е познато на много от почитателите на турски сериали, защото започва с история за нещастен семеен живот…

Доскоро Умай (Аслъхан Гюнер) се смяташе за щастлива жена, която е имала късмет със съпруга си Аффан (Тимур Аджар). За нея той беше идеалният мъж, с който е изградила щастлив семеен живот. Ето защо новината за неговото предателство е истински шок за Умай. Оказва се, че той я е лъгал дълги години, като се срещал с друга жена, от която дори има дете. Неспособна да прости на измамника, Умай заедно с двете си малки дъщери напуска дома си. Без да знае какво да прави по-нататък, тя решава да отиде при по-голямата си сестра Сонай (Бегюм Биргьорен), живееща в далечното село Ескитепе. Именно от този момент сюжетът на сериала „Приказка за далечния град“ (Uzak Şehrin Masalı) придобива интересни и непредсказуеми обрати. В дома на сестра си тя среща Куршат – млад привлекателен мъж. Оказва се, че Куршат е беглец от закона, когото Сонай крие в дома си от полицията.

Приказка за далечния град Uzak Şehrin Masalı
Приказка за далечния град (Uzak Şehrin Masalı) сериал – герои, актьори, сюжет и персонажи.

Един ден полицията идва в къщата и открива Куршат (Баръш Кълъч). Сонай решава да помогне на беглеца и го представя като свой съпруг. След това сюжета става още по-интересен. Другата сестра – Умай се влюбва в непознатия мъж и историята става още по-объркваща. Тя забравя за проваления си брак и болката от предателството на съпруга си. С Куршат, тя е готова да се почувства отново обичана. Какви тайни обаче ще бъдат разкрити ще разберем гледайки сериала до неговия финал и последен епизод?

Сериалът „Приказка за далечния град“ (Uzak Şehrin Masalı) се излъчва по телевизия Fox, както и онлайн. Във всички епизоди на този сериен филм участват актьорите Аслъхан Гюнер, Тимур Аджар, Баръш Кълъч, Бегюм Биргьорен и др. Неговата премиера е през септември 2021г.

error: Content is protected !!