Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Приказка за розата (Gül Masalı)

Турският сериал „Приказка за розата“ (Gül Masalı) разказва историята на младо момиче на име Гонджа Айдън (Гюлпер Йоздемир), което работи като инженер и живее в Истанбул, заедно със своя баща. Един ден обаче, отивайки на работа Гонджа е обвинена в кражба на проект. Тя не успява да докаже, че всъщност проекта е създаден от самата нея и е уволнена.

Приказка за розата Gül Masalı
Приказка за розата (Gül Masalı) сериал – сюжет, персонажи, актьори и герои.

Внезапно Гонджа получава мистериозно съобщение от миналото. Оказва се, че Фатма – майката на Гонджа, й е оставила мистериозно наследство, за което никой не е знаел до този момент. Но има определени условия, които момичето трябва да изпълни, преди да придобие собственост над наследството. Гонджа решава да отиде в града на своето детство – Испарта. Нейният баща на име Тахир обаче, е категорично против това пътуване. Първо, той се опитва да убеди дъщеря си, че това са нечии коварни игри, защото всъщност Фатма не е оставила никакво наследство, и второ, Испарта пази някои тайни, които Тахир трябва да крие от Гонджа дълги години.

Но упоритата Гонджа, въпреки всички предразсъдъци, отива в Испарта. Опитвайки се да намери отговори на въпросите си и да изпълни условията на майка си, момичето случайно среща най-големия син на най-богатото и влиятелно семейство от този град – Топрак Атабей (Ердем Кайнарджа). Бащата на Топрак вижда в синът си своя наследник, но зад очевидното благополучие на това семейство се крият много тайни. Малко по малко Гонджа и Топрак се влюбват един в друг, но тайните от миналото застават между чувствата им. Ще успеят ли да преодолеят всички изпитания в името на любовта си ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „Приказка за розата“ (Gül Masalı) до неговият финал и последен епизод.

В сериала участват актьорите Гюлпер Йоздемир, Ердем Кайнарджа, Сарп Джан Кьороулу, Зехра Йълмаз, Гюлчин Хатъхан, Айшенил Шамлъоулу, Суат Сунгур и др. Сериалът „Приказка за розата“ (Gül Masalı) се излъчва по телевизия ATV както и онлайн.

error: Content is protected !!