Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Приказка за феята (Bir Peri Masali)

Сюжетът на сериала „Приказка за феята“ (Bir Peri Masali) разказва за красиво момиче на име Зейнеп (Алина Боз), която произхожда от бедно семейство. От дете Зейнеп страда по нещастния си живот и смята, че заслужава повече, отдавайки се на мечти за луксозен живот. Изправено пред множество проблеми, момичето се научава да бъде упорито и предизвикателно. За да се издържа финансово, тя започва работа като бавачка и е принудена да гледа чужди деца. Това обаче не облекчава финансовите й затруднения, защото нейният баща, който обича конните надбягвания, харчи всичко, което тя печели.

Приказка на феята Bir Peri Masali
Приказка на феята (Bir Peri Masali) сериал – порсонажи, актьори, герои и сюжет.

Един ден съдбата бива благосклонна към главната героиня от сериала „Приказка за феята“ (Bir Peri Masali). На рожденият си ден тя се натъква на чанта, в която има огромна сума пари. Виждайки това случайно богатство като възможност да отвори нова страница в живота си, Зейнеп решава да промени живота си на бедност и да създаде образа на богата млада жена, а след това да влезе в обществото на богатите. Тя използва парите, които намира, за да изглежда богата и след това да се омъжи за богат мъж.

Вниманието на Зейнеп е привлечено от богатото и влиятелно семейство Коксал. Хамит Коксал и втората му съпруга притежават голям холдинг. Зейнеп се насочва към най-големият син на Хамит от първия му брак – Онур (Таро Емир Текин), като дори не подозира, че този младеж е много популярен и завиден ерген в неговите среди, за който се води тежка битка за сърцето му. В същото време действията на Зейнеп привличат вниманието на най-голямата дъщеря в семейството – Неслихан (Хазал Филиз Кючюккьосе) и нейната сестра Юмит (Тюлин Едже). Сближавайки се със семейство Коксал, Зейнеп ще бъде в епицентъра на семейни конфликти, интриги и борба за наследство.

Какво още ще се случи в сериала „Приказка за феята“ (Bir Peri Masali) предстои да разберем, гледайки всички епизоди на излъчващия се по телевизия Fox и онлайн сериен филм, до неговият финал и последен епизод. В сериала участват Алина Боз, Таро Емир Текин, Назан Кесал, Хазал Филиз Кючюккьосе, Дениз Уур, Мюфит Каяджан, Мустафа Мерт Коч, Баран Бюлюкбаши, Джанан Аталай, Али Аксьоз, Мерве Офлаз и др.

error: Content is protected !!