Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Присъда (Съд, Yargı)

Новият дългоочакван турски сериал „Присъда“ (Съд, Yargı), старирал през 2021г., поставя въпроса доколко можете да се доверите дори на най-близките хора, защото всеки има свои тайни. Сериалът ще обърне концепцията за домашно доверие с главата надолу. В съвременният свят, където повечето хора поставят материалните ценности над всичко друго, е трудно човек да остане честен и безпристрастен. Но именно тези качества отличават Илгаз Кай, който заема поста прокурор. През последните няколко години работата му е изпълнена с постоянни съдебни спорове. В тях всяка от страните е готова да направи всичко, за да спечели делото. Неговите задължения включват доказване на вината и вкарване на престъпника в затвора. Но въпреки всичко Илгаз все пак успява да запази имиджа на кристално чист и непокварен прокурор.

Присъда Съд Yargı
„Присъда“ (Съд, Yargı) – сериал, актьори, персонажи, сюжет и герои.

Съдбата обаче решава да тества Илгаз (Каан Урганджъоулу). Братът на главния герой от сериала „Присъда“ (Съд, Yargı) е арестуван по обвинение в убийство. Сега той е изправен пред трудна дилема – как може да вкара брат си в затвора. Не вярвайки във вината на своя брат, Илгаз се опитва сам да разбере какво се е случило. Но бързо разбира, че не може без помощта на адвокат. Тогава той решава да се обърне към Джейлин Ергуван (Пънар Дениз), която е добре позната в правната среда като опитна адвокатка и пламенна защитничка на справедливостта. Пътищата на Джейлин и Илгаз се пресичат, когато тя се съгласява да поеме защитата на брата на Илгаз.

Случва се така обаче, че отношенията им стават повече от близки. Двамата пазители на закона са неустоимо привлечени един от друг и се влюбват. Но как да се отдадат на своите чувства? В крайна сметка задачата на прокурора е да обвинява, а целта на адвоката е да осигури защита на подсъдимия. Но както знаете, любовта върши чудеса. И въпреки че Джейлин и Илгаз трябва да преминат през труден път и да преодолеят много трудности, тяхната награда ще бъде истинска и чиста любов.

В сериала „Присъда“(Съд, Yargı) участват Пънар Дениз, Хюсеин Авни Данял, Каан Урганджъоулу, Уур Полат, Мехмет Йълмаз Ак, Башак Гюмюлджинелиоглу, Зейно Ераджар, Уур Аслан, Али Сечкинер и др. Всички епизоди на серийният филм се излъчват по KanalD, както и онлайн. Как ще се развият съдбите на главните герои, ще разберем гледайки вълнуващите серии на поредицата „Присъда“ (Съд, Yargı) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!