Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Първо и последно (İlk ve Son)

Сериалът „Първо и последно“ (İlk ve Son) разказва за страстната любовна история между Баръш и Дениз. Действието започва през 2011 г., показвайки първата среща на двойката, а след това постепенно ни отвежда до 2021 г., към събитията от техния развод. Във всеки един епизод, сериалът разглежда 1 година от техният съвместен живот.

Първо и последно İlk ve Son
Първо и последно (İlk ve Son) сериал – сюжет, герои, персонажи и актьори.

Детството на Дениз (Йозге Йозпиринчджи) не е било никак леко. Тя е била нежелано второ дете в семейство с нещастен брак. Като дете много пъти се е разочаровала от баща си и е ставала свидетел на нещастието на майка си. Тя израства като нахакано момиче, което се страхува от брака, заради пагубните отношения на родителите си. Бунтарка по природа, Дениз често взема прибързани и необмислени решения.

От друга страна, нейният съпруг Баръш (Салих Бадемджи) е емоционален, сантиментален и твърде романтичен. Поради това той често започва да плаче. Той също е много избухлив и често ядосан. Баръш, подобно на Дениз, е израснал в нездравословна среда – в нещастно семейство. В професионален план, работи върху създаване на лекарства в голяма компания. Той има срамежлив характер и реагира неадекватно, когато нещо се обърка. За разлика от Баръш, Дениз е горда, силна, агресивна личност, но също така е весела и безразсъдна. Работи като интериорен дизайнер.

Заедно с главните герои, публиката на сериала „Първо и последно“ (İlk ve Son) ще проследи дългогодишната им връзка – от датата на тяхната сватба, до наши дни. Историята разкрива различните ситуации и емоции в една връзка, а също така описва събития като брак, развод, любов и конфликт. Баръш и Дениз са напълно противоположни герои. Въпреки това, когато двамата се озовават в точното време и на правилното място, те обединяват живота си, а след това разбират, че не могат да съществуват заедно, и бракът им се разпада.

Всички епизоди на турският сериен филм „Първо и последно“ (İlk ve Son) се излъчват по канал BluTV, както и онлайн. В него участват актьорите Йозге Йозпиринчджи, Салих Бадемджи, Шериф Ерол, Саджиде Ташанер, Серкан Ерджан и др. Гледайте трогателната история на Дениз и Баръш до самия финал и последен епизод, за да проследите историята на техните взаимоотношения.

error: Content is protected !!