Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Разузнаване (Teşkilat)

Сюжетът на турският сериал „Разузнаване“ (Teşkilat) се развива в столицата на Турция – Анкара. Голям взрив се случва в свръхсекретен завод с изключително значение за производството на безпилотни летателни апарати. Ръководството на страната е уверено, че това не е инцидент, а внимателно планиран акт, който може да бъде последван от други. За да се избегне това, се сформира специален таен екип. Целта му е да открие и унищожи престъпната група стояща зад атаката.

Разузнаване Teşkilat
Разузнаване (Teşkilat) сериал – персонажи, сюжет, актьори и персонажи.

Този екип, който включва седем от най-добрите разузнавачи, е създаден под ръководството на опитния разузнавач Мете (Месут Акуста). Основен агент сред сформираният екип е Сердар Киличаслан (Чаалар Ертуурул). Всеки от членовете на екипа е специализиран в своята област. Тези агенти планират да изпълняват много тайни мисии в страната и в чужбина. За да могат тези операции да постигнат целите си и да бъдат ефективни, имената на членовете на тази работна група трябва да бъдат известни само на хартия, а тяхната самоличност запазена в тайна.

Сердар, който е избран да ръководи другите тайни агенти, ще бъде разкъсван между любовта си към родината и любовта си към Серен (Езги Еюбоулу). Поради естеството на работата си той е обявен за мъртъв. Така неговата любима не знае нито че е жив, нито че е таен агент. Другите агенти също трябва да приемат този основен проблем, че техните семейства и роднини ще ги смятат за мъртви. Дали обаче членовете на тайния екип ще успеят да предприемат мерки за предотвратяване на евентуални заплахи, ще разберем като гледаме вълнуващия екшън сериен филм „Разузнаване“ (Teşkilat) до неговият последен епизод финал.

В сериала „Разузнаване“ (Teşkilat) участват актьорите Чаалар Ертуурул, Месут Акуста, Дениз Байсал, Езги Еюбоулу, Езги Шенлер, Тунджер Салман и др. Всички епизоди на стартиралият през 2021г. сериал се излъчват в ефир по турският телевизионен канал TRT 1, както и онлайн с бг аудио в интернет. Не пропускайте епизодите на този вълнуващ екшън сериал, в който динамиката и непредвидимият сюжет ще ви държат в напрежение и очакване на всяка следваща серия.

error: Content is protected !!