Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ранени птици (Yarali Kuslar)

Представяме на вашето внимание турският драматичен сериал „Ранени птици“ (Yarali Kuslar), който разказва за превратностите и ударите на съдбата. Главните герои на този сериен филм са младото момиче Мерием и по-малкия й брат Йомер.

След като майка им загива, за тях остава да се грижи вторият им баща, който ги мрази с цялата си душа. Така те се озовават в ръцете на жесток и бездушен човек. Стигна се до нападение и Мерием (Гизем Аръкан) взема единственото правилно решение да вземе Йомер и да избяга от злия и жесток човек. Те успяват да се скрият от него в Истанбул. Там доста дълго време живеят спокойно и относително щастливо. Въпреки че понякога си лягат гладни, вярват че така е по-добре отколкото да живеят до човек, който ги мрази и се опитва да ги изтласка от света.

Ранени птици (Yarali Kuslar)
Ранени птици (Yarali Kuslar) сериал – актьори, персонажи, герои и сюжет.

Главната героиня от сериала „Ранени птици“ вярва, че вече са се отървали от злия си пастрок завинаги, но това далеч не е така… Вторият им баща е побеснял, че децата над които има попечителство са избягали. Един ден той успява намери избягалите Мерием и Йомер. Този път той е решен да принуди малкото момче да се присъедини към криминалния си занаят – кражбите. Момчето е малко и никой дори не предполага за това, че би откраднало нещо. Така то се озова на яхтата на много богат и влиятелен бизнесмен на име Левент. Вторият баща разбра, че този млад и богат мъж пази богатството си в кутия на яхтата и Йомер трябва да го открадне.

Когато Левент (Али Ясин Йозегемен) открива, че кутията липсва, той е най-разстроен от факта, не че са откраднати парите и бижутата, а от факта, че самата кутия липсва. Тя му е скъп спомен от изгубената му съпруга. Самият Левент решава да намери престъпниците, които са откраднали най-ценното нещо, което той е имал. Така съдбата го среща с Мери, която с всички сили се опитва да спаси малкия си брат от злия баща.

Как завършва тази история, ще разберете, ако гледате всички епизоди онлайн на драматичния сериал „Ранени птици“ (Yarali Kuslar) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!