Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Рецепта за любов (Aşkın Tarifi)

Сюжетът на сериала „Рецепта за любов“ (Aşkın Tarifi) се развива в Истанбул, където зрителите ще се срещнат с главния герой – готвача и майстор в приготвянето на кебапи Фърат (Кадир Доулу). Най-голямата му страст в живота е готвенето. Фърат се е научил да готви в ранна възраст, когато е живял в Газиантеп. Неговият първи учител е бил собственият му баща. С годините той започва да се интересува и от приготвянето на ястия характерни за други кухни. Особено голям интерес за него представлява френската кухня и за да я изучава се премества в Истанбул. Там той се влюбва и е на път да се ожени за своята избраница.

Рецепта за любов (Aşkın Tarifi)
Рецепта за любов (Aşkın Tarifi) турски сериал – персонажи, сюжет, герои и актьори и актьорски състав.

Едно събитие обаче преобръща живота на главния герой от сериала „Рецепта за любов“. Неговата избраница го изоставя по време на сватбеният им ден. Когато Фърат се опитва да разбере защо любимата му е променила решението си да се омъжи за него, той открива причината в друг човек. Това е Тайлан Гюнебакан (Алпер Салдиран), известен още като Доктор Любов. Той е популярен телевизионен лайф-коуч (специалист, помагащ на клиентите си да открият липсващото звено в живота си). Тайлан също така има способността да манипулира всички около себе си. Той е нарцисист, амбициозен и алчен човек, който няма да се спре пред нищо, за да получи това, което иска. Тайлан е готов да даде съвет на всички за любовта, но в действителност той е влюбен само в себе си.

Сега Фърат смята Тайлан за заклет враг. Той иска да научи този мъж на истински урок за любовта и за това ще играе с чувствата на точно определена жена. За да осъществи плана си, Фърат започва да работи във френски ресторант, собственост на Наз Сойлуер (Серра Арътюрк). Тя е половинката на доктор Тайлан. Наз е добро момиче, но винаги се държи на дистанция в отношенията си с хората. Затова на пръв поглед изглежда като студена дама, но дълбоко в себе си е крехка натура.

Ще се превърнат ли Фърат и Наз във великолепен тандем в кухнята? Ще разбере ли Наз кой всъщност е Фърат преди да открадне сърцето й? Ще успее ли Фърат да отмъсти на доктор Тайлан, разваляйки отношенията с неговата половинка Наз или ще попадне в собствения си любовен капан? Отговорите на тези въпроси ще проследим гледайки всички епизоди на турският онлайн сериен филм „Рецепта за любов“ (Aşkın Tarifi) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!