Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Рибарче (Yali Capkini)

Сюжетът на сериала „Рибарче“ (Yali Capkini) се върти около разглезеният богаташки син Ферит Корхан (Мерт Рамазан Демир). Преди години неговият дядо Халис Ага е основал фирма за бижута, която през годините успява да превърне в голяма империя. Сега по-големият брат на Ферит – Фуат и техният баща Орхан са поели управлението на семейната корпорация. Но на Ферит изглежда, че изобщо не може да се разчита. Връщайки се от чужбина, където е завършил обучението си в престижен университет, той прекарва дните си в безразборно харчене на семейните пари. Един ден, наблюдавайки безразсъдното поведение на най-малкия си внук, Халис Ага обвинява снаха си Ифакат (Гюлчин Сантирджоглу) за липсата на възпитание на Ферит и решава да промени напълно неговото ежедневие и нехайство.

Рибарче Yali Capkini
Рибарче (Yali Capkini) сериал – герои, сюжет персонажи и герои.

Халис Ага инструктира Ифакат да намери добро момиче на Ферит, за което да се ожени. Междувременно бедният баща на две дъщери – Казим от Газиантеп, научава че семейство Корхан си търсят снаха. Той осъзнава, че омъжването на една от неговите дъщери за богаташкия син, би било чудесен шанс да забогатеят. Използвайки тази възможност, той запознава Ифакат с най-голямата си дъщеря Суна (Берил Позам), която веднага се съгласява да се омъжи за богаташкия син.

Но никой от тях не знае, че Ферит е влюбен в сестрата на Суна – Сейран (Афра Сарачоглу), с която се запознава малко преди това. Когато истината се разкрива, Ферит обявява, че иска да се ожени за Сейран. Баща им Казим е съгласен с това, защото за него не се променя абсолютно нищо. Но всичко се обръща с главата надолу за Суна, която внезапно е загубила своя шанс за богато бъдеще. Тя се превръща във враг на сестра си Сейран и заговорничи, с цел да отмъсти както на сестра си, така и на Ферит.

Какво ще се случи с Ферит, Сейран и Суна и как ще се развият отношенията им ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм „Рибарче“ (Yali Capkini) до неговият последен епизод финал. В сериала участват Мерт Рамазан Демир, Афра Сарачоглу, Четин Текиндор, Хюлия Дуяр, Джансу Фиринджи, Догукан Полат, Буче Бусе Кахраман, Берил Позам, Емре Алтуг и др.

error: Content is protected !!