Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ръката на момичето (El Kızı)

„Ръката на момичето“ (El Kızı) е турски сериал, базиран на романа на Орхан Кемал, публикуван през 1960 г. Това е историята за съдбата на една млада жена на име Езо, която е останала сираче твърде рано. Езо (Севда Ергинджи) страда от желанието да създаде нормално семейство от ранна възраст. Момичето пораства и се омъжва за добър човек на име Харун Карасу, с който вярва, че ще създаде идеалното семейство. Но мечтата за изграждане на щастлив брак се разбива от усилията на тъщата…

Ръката на момичето (El Kızı)
Ръката на момичето (El Kızı) сериал – актьори, герои, персонажи, сюжет.

Харун (Исмаил Еге Шашмаз) прекарва много време на работа. Докато той отсъства, съпругата и майка му Кавидан управляват къщата. Майката е много властна жена, която е свикнала, че синът й трябва да бъде само нейна собственост. Поради тази причина тя често създава интриги спрямо младата си снаха и я клевети пред Харун. Харун който сляпо вярва на майка си, й се доверява безрезервно. В следствие на всичко това животът на героинята изобщо не върви така, както е мечтала. През цялото време трябва да се подчинява на заповедите на свекърва си и да изпълнява нейните капризите. Всеки ден между съпрузите избухват кавги и недоразумения, а семейният им живот става непоносим.

Съпругът Харун постепенно започва да охлажда към жена си, заради интригите на своята майка и дори вече не разбира защо се е оженил за Езо. Тогава идва моментът, в който главната героиня от сериала „Ръката на момичето“ (El Kızı) разбира, че трябва да направи нещо. Тя е решена да се бори за щастието си. Макар и трудно, набира смелост да се противопостави на свекърва си и е готова да направи всичко за брака си. Първата цел, която си поставя е да отмъсти на майката на своя съпруг, за всичко което е трябвало да понесе заради нея.
В сериала „Ръката на момичето“ (El Kızı) участват Севда Ергинджи, Перихан Саваш, Исмаил Еге Шашмаз, Фикрет Кушкан, Топрак Саглам, Нур Язар, Седеф Авджъ, Чагла Шимшек, Маджит Копер и др. Премиерата на сериала е през 2021г и се излъчва по телевизия Fox, както и онлайн. Не пропускайте да проследите всички епизоди на серийният филм „Ръката на момичето“ (El Kızı) до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!