Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Саможертва (Fedakar)

Сериалът „Саможертва“ (Fedakar) разказва за млад мъж на име Тарик (Беркай Вели), който е единственият наследник на Karaca Holding, една от най-големите компании в Турция. Тарик е израснал в лукс и от дете не е бил лишен от нищо. Щастливият му и спокоен живот обаче внезапно се променя след убийството на по-голямата му сестра. Полицията води разследване в продължение на една година, но засега без резултат. Затова Тарик решава сам да изпълни мисията – да открие човека, който е убил сестра му.

Саможертва Fedakar
Саможертва (Fedakar) сериал – персонажи, актьори, сюжет и герои.

Един ден главният герой на сериала „Саможертва“ (Fedakar) забелязва мотоциклета на извършителя близо до една от къщите и влиза вътре. Той обаче не е там, а единственият човек, когото Тарик открива е сестрата на предполагаемия убиец – Елиф (Айбюке Йълмаз). Елиф е младо момиче, което е загубила майка си в ранна възраст. От тогава тя се грижи за по-малките си сестри Сефер и Нарин. Нейният живот винаги е бил изпълнен с трудности и след известно време тя е загубила и по-малката си сестра Нарин. Така единственият близък за нея човек остава сестра й Сефер.

Елиф, съсипана от обвинението, което Тарик отправя – че Сефер е убийца, опитва да го убеди че тя не е извършителя. Тарик обаче не й вярва и я отвлича, за да примами Сефер. Държейки Елиф в плен, Тарик се надява да успее да я накара да се усъмни в невинността на Сефер и да я предаде. Но главната героиня на сериала Саможертва“ (Fedakar), която е посветила целия си живот на семейството си, успява да устои на Тарик и да защити сестра си Сефер. За пръв път в живота си Тарик вижда вътрешната сила и лоялността на едно обикновено момиче към семейството си – нещото което той никога не е познавал и което е липсвало в живота му.

Как ще се развият събитията в серийният филм „Саможертва“ (Fedakar), който е популярен още със заглавието „Предаден“ ще разберем гледайки всички епизоди онлайн или в ефир до неговият финал и последен епизод. В сериала участват актьорите Айбюке Йълмаз, Бъркей Вели, Михрибан Ер, Джерен Явуз, Еда Карагедик и др.

error: Content is protected !!