Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Самотен вълк (Yalnız Kurt)

Сюжетът на сериала „Самотен вълк“ (Yalnız Kurt) започва през далечната 2002 г. Явуз Йълдъръм и 8-годишният му син Йигит отиват в гората, където срещат вълк единак. Вълкът тръгва след тях, стигайки до къщата на семейството. Там, в резултат на предателство, цялото семейство на Йигит е изхвърлено от ръба на скалата. Враговете на Явуз вярват, че са убили всички, но всъщност вълкът успява да спаси момчето. Той занася Йигит при мъж на име Давут Бахадир, който успява да го спаси. Давут му дава ново име – Алтай Куртоглу и го научава как да се защитава.

Самотен вълк Yalnız Kurt
„Самотен вълк“ (Yalnız Kurt) сериал – герои, сюжет, актьори и персонажи.

Всъщност Давут е бивш офицер от разузнаването. Той се е противопоставил на мощната и чудовищна организация на име Голиат, която е била създадена, за да дестабилизира ситуацията в света. След пенсионирането си, Давут се е оттеглил в убежище, намиращо се скрито в гората. Въпреки това той не е спрял борбата си с престъпната организация.

Действието на сериала „Самотен вълк“ (Yalnız Kurt) продължава 20 години по-късно. Срещаме Алтай (Йигит) в наши дни, като член на нелегален боен клуб, откъдето си изкарва хляба. Една нощ млада жена на име Есра моли Алтай за помощ. Есра е любовница на собственика на този клуб. Тя губи родителите си на 12-годишна възраст и е възпитана като агент на разузнаването, от офицер познат под псевдонима Викинг. Той научава момичето да дава всичките си сили за изпълнение на възложените й задачи. Но когато Есра се влюбва, нейният свят напълно се срива. Сега единственото, което иска е да избяга с малкото си момиченце.

Алтай, след като научава, че животът на детето е в опасност, без колебание се съгласява да й помогне. Сега пътят им ги води в миналото на Алтай и до хижата на Давут Бахадир. Много скоро главният герой ще разбере кой е отговорен за смъртта на неговите родители. Оттук нататък Алтай ще гори само с едно желание – жажда за справедливост.

Поредицата „Самотен вълк“ (Yalnız Kurt) е турски екшън сериал, режисиран от Чаатай Тосун. Всички епизоди се излъчват по Atv, както и онлайн. В ролите участват актьорите Мурат Хан, Хасан Дениз Яран, Дамла Джолбай, Джихан Юнал, Полат Билгин, Кюршат Алнъачък, Япрак Медин и др. Не пропускайте серийният филм „Самотен вълк“ (Yalnız Kurt) до неговия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!