Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Севда Ергинджи (Sevda Erginci)

Севда Ергинджи (Sevda Erginci) е турска актриса, чиято филмография редовно се попълва с нови роли в телевизионни сериали. Кариерата й започва през 2012 г. и постепенно набира скорост. Сега хиляди фенове на турските сериали наблюдават професионалното израстване на актрисата.

Севда Ергинджи е родена на 3 октомври 1993 г. в Истанбул. Майка й е македонка, а баща й турчин. Когато Севда е дете, родителите й се развеждат. Момичето остава с баща си, но продължава да поддържа връзка с майка си.

Севда Ергинджи (Sevda Erginci)
Севда Ергинджи (Sevda Erginci) сериали, биография, филми и личен живот.

Въпреки тежката ситуация в семейството, на Севда не й липсва внимание и грижи. Нейните хобита и интереси са насърчавани. Когато става ясно, че демонстрира актьорски потенциал, тя започва обучение в тази област. Първоначално започва да участва в аматьорски училищни продукции. Когато е на 17 години, тя се запознава с Озан Гювен, познат на обществеността от телевизионния сериал „Великолепният век“. Той оценя таланта на момичето и й помогна да получи първата си роля във филм. Амбициозната актриса изиграва образа на тежко болната героиня на име Айша в телевизионния сериал „Тъмно червено“ (Koyu Kirmizi). След премиерата публиката започва да се интересува от биографията на актрисата и продуцентите я забелязват.

Личен живот на Севда Ергинджи (Sevda Erginci):
Журналистите наблюдават отблизо отношенията на Севда с партньорите на снимачната площадка и нейните романтични изживявания. Известно време медиите обсъждаха връзката на актрисата с Онур Туна, въпреки че в действителност те са само приятели. В случая с Али Ил обаче, това не е така. Актьорите наистина имаха чувства и връзката им продължи няколко месеца. Страстта бързо изчезва, но актрисата намира утеха в обятията на новия си приятел Анил Тетик. Но и тази връзка не прераства в предложение за брак. Следващият избор на актрисата е Йълмаз Кунт, който 2015 г. получи наградата за най-добър модел в Турция и Европа. Той прави първите си стъпки в актьорската сфера през 2018 г., когато стана известно, че излиза със Севда Ергинджи. Година по-късно папараците забелязват момичето в обятията на друг красавец – Сечкин Йоздемир. Двойката се запознава на снимачната площадка на сериала „Скъпо минало“ (Sevgili Gecmis). Възрастовата разлика между влюбените е 12 години.

Малко се знае за това как стоят нещата в личния живот на актрисата днес, защото връзките й често са краткосрочни. Феновете изнемогват в догадки, дали сърцето на момичето е свободно.

Най-популярната до момента роля на Севда Ергинджи е тази на Зайнеп в сериала Опасно изкушение. Сериалът допринася за популяризиране на таланта на актрисата и следват нови предложения за участия в други турски сериали.

По време на пандемията от коронавирус, която през 2020 г. спря производството и творческите процеси във филмовата индустрия, актрисата остана у дома и се придържа към ограничителните мерки. През това време тя намери нови хобита и сподели новите си умени с последователи в Instagram. Така феновете на Севда Ергинджи, разбраха че актрисата е увлечена от производството на изделия от керамика. Сега актрисата продължава творческата си дейност и редовно получава предложения за заснемане в нови телевизионни проекти.

error: Content is protected !!