Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Северна звезда първа любов (Kuzey Yıldızı İlk Aşk)

Сценарист и режисьор на сериала „Северна звезда първа любов“ (Kuzey Yıldızı İlk Aşk) е Ерсой Гюлер. Той успя да спечели любовта на феновете на турските филми и телевизионни сериали с проекти като комедийните филми „По живо, по здраво“ и „По живо, по здраво 2“, както и с телевизионните сериали „Любов от втори опит“ и спортна комедийна мелодрама „Новата булка“ .

Северна звезда първа любов (Kuzey Yıldızı İlk Aşk)
Северна звезда първа любов (Kuzey Yıldızı İlk Aşk) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Въпреки драматичните нотки, в телевизионният филм „Северна звезда първа любов“ има място и за хумор. В сериала зрителите ще могат да видят актьора Исмаил Демирджи, който играе в телевизионния сериал „Великолепният век“ до неговият 60ти епизод. Този път актьорът играе ролята на младеж на име Кузей, в когото красивата Йълдъз е лудо влюбена. Тя е изиграна от актрисата Аслъхан Гюнер, която участва също в сериалите „Възкресението на Ертуурул“ и „Кехлибар“.

Йълдъз и любимият й Кузей произхождат от семейства, които са приятели помежду си от много години. Членовете на двете семейства се радват от факта, че децата им са решили да се сгодят. Влюбените си разменят пръстени и си обещават да се обичат завинаги и да бъдат верни един на друг. Въпреки годежа те отлагат сватбата. За да получи престижна професия и за да може да издържа бъдещата си съпруга, Кузей решава да продължи образованието си в Истанбул.

След като отива там, Кузей напълно забравя за своето обещание, дадено към любимата му в навечерието на заминаването му. Освен това той намира нова любов в космополитният безмилостен град и се жени за нея. В продължение на двадесет години Кузей живее щастливо, отглеждайки децата си. Междувременно в родното му селце, не само роднините на изоставената Йълдъз са се отрекли от Кузей, но и всички членове на собственото му семейство.

Един ден Кузей бива изоставен от съпругата си, която го оставя без пукната пара. Така той решава да вземе трите си дъщерите и да се завърне у дома, в родното си село. Пристигайки там обаче разбира, че никой не го чака. Йълдъз, след като разбира, че Кузей е отново в селото е решена да го изгони от там. Кузей от своя страна също се зарича да остане завинаги в родната си земя.

Дали между враждуващите бивши годеници ще пламне отново любовната искра и дали Кузей ще бъде приет отново от своите роднини? Ще разберем това гледайки всички епизоди онлайн на сериала „Северна звезда първа любов“ (Kuzey Yıldızı İlk Aşk) до самия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!