Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Север Юг / Kuzey Güney – сюжет

Семейство Текиноолу живее в един от кварталите на Истанбул. Прехранват се чрез пекарната, която имат, намираща се в сградата където живеят. Главата на семейството е Сами, чиито живот е изцяло отдаден на пекарната. Той и жена му се женят твърде млади и така и не успяват да имат щастлив живот. Сами е агресивен и изискващ съпруг и баща, който не търпи неподчинение. Двамата с жена си имат синове – Кузей и Гюней, които също като имената си, значещи Север и Юг са пълна противоположност. Такива са и самите съпрузи.

Север Юг
Север Юг – историята на двама братя с доста противоположни характери.

Докато Сами е несдържан и деспотичен, съпругата му е с благ характер и търпяща своеволията на съпруга си, но общото между тях е по-голямото внимание, което обръщат на единия от синовете си Гюней. Той е кротък, ученолюбив, с ясни цели в живота и родителите таят надежди за неговия успех. Другият им син Кузей е безотговорен и агресивен, човек който никой не може да контролира. Съдбите и на двамата братя от турският сериал „Север Юг“ на пръв поглед изглеждат предначертани, но една вечер променя всичко… Опитвайки се да прибере брат си от местен бар с буса на баща си, Гюней прегазва човек на пътя, който загива. Семейството обвинява другия брат за случилото се и за това, че е разбил бъдещето на своя брат. Така подтикнат от емоцията и упреците на родителите си Кузей решава да изтърпи наказанието на брат си, нещо което ще промени самия него и бъдещето му. Четири години по-късно излиза от затвора, носейки със себе си бремето на чуждите грехове и любовта към жена, с която не може да бъде…

Така живота на цялото семейство от сериала „Север Юг“ се превръща в едно голямо изпитание, не само за самите тях, но и за всички, с чиито съдби са свързани. Остава въпросът, ще успее ли семейството да превъзмогне всичко и да запази тайната си и как ще продължат живота си от тук нататък.

error: Content is protected !!