Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Семейство (Aile)

Главният герой на сериала „Семейство“ (Aile) е млад и харизматичен мъж на име Аслан (Къванч Татлъту). Той притежава сенчест бизнес, въпреки че официално е собственик на нощен клуб. Аслан е мрачен, избухлив и мистериозен тип, който е свикнал да държи света в краката си. Израснал е в голямо и влиятелно семейство, затова никога нищо не му е липсвало.

Семейство Aile
Семейство (Aile) сериал – герои, сюжет, персонажи и актьори.

Един ден Аслан заминава за Измир, където го чака един от неразрешените случаи, свързани с чичо му. Аслан все още не знае, че това пътуване ще промени целият му живот. Това се случва, когато пътувайки за Измир среща красивата и добронамерена към околните Девин (Серенай Саръкая). Тя е младо момиче, което работи като психолог. Девин се надява да разреши проблемите на сестра си, за които е научила малко преди полета. Аслан и Девин имат напълно различни характери и принадлежат към различни слоеве на обществото, но имат и нещо общо, което силно влияе на сегашния им живот. Това са семейните правила, на които са принудени да се подчиняват.

След като съдбите на главните герои от сериала „Семейство“ (Aile) се пресичат по време на пътуването до Измир, те няма да могат да стоят далеч един от друг нито за миг. С течение на времето мъдростта на Девин ще промени Аслан и отношението му към себе си. Освен това, двамата ще се окажат насред редица проблеми, когато нарушат редица правила, определени  от техните семейства.

Какво ще се случи между Аслан и Девин и как ще се развият техните отношения, ще узнаем гледайки всички епизоди на сериала „Семейство“ (Aile) до неговият последен епизод финал. Серийният филм се излъчва по телевизия Show TV, както и онлайн. В сериала участват актьорите Къванч Татлъту, Серенай Саръкая, Джанан Ергюдер, Нур Сюрер, Неджат Ишлер, Левент Юлген, Емел Гьоксу, Ипек Тенолджай, Мерт Денизмен, Ипек Чичек, Юсра Гейик, Еджем Симге Юрдатапан, Усхан Чакър и др.

error: Content is protected !!