Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Сера Кутлубей ( Sera Kutlubey)

Турската актриса Сера Кутлубей (Sera Kutlubey) е родена на 19 април 1994 г. в град Анкара (столицата на Турция). Споделя че в началното училище е искала да стане учител в детска градина. Тя обаче с радост приема участие в театрални ученически представления.

Сера Кутлубей
Сера Кутлубей биография, сериали, филми, личен живот.

В гимназията Сера Кутлубей (Sera Kutlubey) избира професията на кино актриса за своя основна мечта и цел. С подкрепата на голямото си семейство тя решава да се концентрира върху тази област. За това решава да завърши театралния отдел в университет Халич в Истанбул. Сера Кутлубей обаче разбира, че само с обучение в университет няма да е достатъчно да стане успешна актриса. За да затвърди познанията си в актьорското майсторство, актрисата посещава и сложни курсове по актьорство и озвучаване в Баскентската академия за комуникационни науки. Едва тогава младо момиче изпраща автобиографията си до продуцентски компании и чака първата роля.

Сера Кутлубей сериали и филми:
За кратко време младата актриса успява да привлече вниманието с красивата си физика и излъчване, участвайки в кастингите на различни турски сериали. Първият си професионален актьорски опит получава в телевизионни проекти, като участва в сериала „Амбър“ в ролята на Генч Лейла. Актьорският състав в този сериал е повече от впечатляващ, но рейтингите на сериала биват много ниски. Въпреки това добрата актьорска игра на Сера Кутлубей гарантира нейното участие в бъдещи проекти. Скоро след този сериал, тя получава предложение за друг кастинг в телевизионният филм „Семейни тайни“ (Babam ve Ailesi), в който получава ролята на Хасрет. С течение на времето този проект се превръща в един от най-популярните телевизионни сериали. Така младата актриса успява да спечели авторитет и получава роли в други продукции. През 2017 г. се включва в снимачния процес на телевизионния сериал „Кехлибар“ (Kehribar) в ролята на Сехер. Най-голямата и роля обаче е тази на Джемре в сериала „Безмилостен град“ заснет през 2019-2020г. В него тя играе образа на младо и съвестно момиче, което се влюбва в Недим, който е инвалид. Тази нейна обич и грижите, които полага за него, ще му дадат стимул да се бори с болестта…

Сера Кутлубей личен живот:
Сера Кутлубей, която е една от най-харесваните млади актриси в Турция, обича да прекарва свободното си време в апартамента си в Истанбул. Също така обича да си играе с домашните любимци, които са котка и куче. Освен това актрисата не забравя да спортува и да отделя време на семейството си и приятелите си. Мъжът до Сера Кутлубей се казва Серджан Серт, а професионална му дейност също е свързана с киното.

error: Content is protected !!