Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Серенай Саръкая (Serenay Sarıkaya)

Серенай Саръкая е млада и привлекателна актриса, която е възприемана като истинска дива в турските сериали. Родена е на 1 юли 1992г., зодия рак и твърди, че точно като всички представителки на този знак, тя е любяща и мила, въпреки грешното впечатление, което оставя за прекалено дива и разкрепостена.

Серенай Саръкая
Серенай Саръкая (Serenay Sarıkaya) – биография, сериали и филми

Серенай Саръкая (Serenay Sarıkaya) е родом от Анкара и винаги е била заобиколена от светлините на турската столица, без да познава по-бедния и изостанал живот на турските провинции. Точно затова, красавицата знае, че ще стане актриса още от малка и мечтата й се сбъдва през 2008 година, когато изиграва ролята на Пери в турския сериал „Лимонено дърво“. Успехът за нея стартира повече от бясно, защото малко по-късно тя се снима и в сериала „Мъжът от Адана“, където играе ролята на младата София. След това участва и в друг популярен турски сериал, излъчван и у нас – „Сезони на любовта“. Серенай Саръкая обаче постига най-шеметният си успех в Кварталът на богатите. Сериалът е с добре позната сюжетна линия от едноименния американски сериен филм, но в Турция е известен и като „Приливи и отливи“ (Medcezir). Тук, Серенай Саръкая е Мира Бейлидже – младо момиче, израснало в богато семейство, което има за нея огромни планове и намерен мъж от добро потекло. Както в повечето случаи става обаче, Мира се влюбва в по-бедно момиче, съседския доведен син, който е подслонен от адвокат с добро сърце, имащ не по-малко планове за него.
Следващата роля на актрисата е в сериала Божествено (Fi), заснет през 2017-2018г. В него тя играе ролята на Дуру Дурулай – млада танцьорка, мечтаеща за популярност. Тя е лудо влюбена в своя годеник Дениз, но за нейното сърце се бори друг – психиатър готов на всичко, за да я спечели.
За своята кариера и най-вече за участието си в сериала „Кварталът на богатите“, Серенай Саръкая (Serenay Sarıkaya) заявява, че за крехката си възраст не може и да мечтае за повече, но това съвсем не означава, че тя ще спре до тук, а напротив – има още мечти за покоряване и още върхове за изкачване, защото е решила да се развива в областта на киното.

error: Content is protected !!