Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Серкан Чайоулу (Serkan Çayoglu)

Турският актьор Серкан Чайоулу (Serkan Çayoglu) е роден на 31 май 1987г в столицата на Германия – Берлин. Има брат близнак на име Еркан, който е само с шест минути малък от него. Въпреки това двамата са напълно различни един от друг. Серкан прилича повече на майка си, а брат му Еркан прилича много на своя баща. В интервю Серкан Чайоулу споделя, че когато неговият брат близнак му се е оженил го е ревнувал, тъй като до тогава са били неразделни.

Серкан Чайоулу
Серкан Чайоулу биография, сериали, филми и личен живот.

Серкан Чайоулу има атрактивна и привлекателна визия, заради която в продължение на шест години е работил като манекен в модния бизнес. Завършил е висше образование в германския университет Ерланген намиращ се в Нюрнберг. Интересното е че там е изучавал икономика, а не актьорско майсторство. Въпреки това винаги е искал да стане актьор и за това при всяка възможност посещава различни актьорски курсове.

Серкан Чайоулу сериали и филми:

Дебютът на Серкан Чайоулу е през 2011г. в сериала Север Юг. След тази роля е забелязан от продуцентите и е поканен да участва в други турски сериали. Така през 2012г получава главна роля в епизодите на „Маслиново клонче“ (Zeytin Dalı).

През 2014 г. Серкан Чайоглу получава предложение да се снима в друга главната роля в мелодрамата „Сезонът на черешите“ (Kiraz Mevsimi). Този телевизионен сериал е заснет в Турция и е излъчван и в България по Диема Фемили. В него главният герой е красивият и очарователен архитект Аяз Динчер, в който се влюбва до полуда скромното момиче Ойкю Аджар. Сюжетът на поредицата е много хипнотизиращ и харесван на зрителя. Актьорът харесва ролята на Аяз Динчър, а в интервю казва, че му е било приятно да се снима в този сериал. Популярността на „Сезонът на черешите“ радва Серкан, но това не е най-важното за него. Той е възхитен от снимачния процес на всички турски сериали, в които участва.

През 2016 г. актьорът Серкан Чайоулу участва в друг телевизионен сериал – „Любовта на живота ми“ (Hayatimin Aski), в ролята на Демир.

През 2017 г. получава ролята на Кая Юлген в сериала „Вълк“ (Boru)

През 2019г. участва в сериала „Халка“ (Halka), където играе също главната роля – тази на Джихангир. Режисьор на този сериал е Волкан Коджатюрк, а в него участват още Ханде Ерчел, Ахмет Мюмтаз Тайлан, Назан Кесали, Каан Йълдъръм и др.

Личен живот на Серкан Чайоулу:

Серкан Чайоулу има голям брой почитателки и все още не е женен. Не обича да посещава нощните клубове и избягва шумните компании. Обича да чете книги, да гледа сериали и да пътува. Споделя че сред любимите му сериали са „Игра на тронове“, „Разбиване“ и „Декстър“.
Владее добре турски, английски, немски и френски език. Обича да готви и е любител на индийската кухня.

Йозге Гюрел беше партньорка на Серкан Чайоулу в сериала „Сезонът на черешите“. Имаше много слухове, че двойката има връзка, като двамата публикуваха доста общи снимки в социалните мрежи. Феновете се радваха да видят двойката заедно, защото бяха определяни като много подходящи един за друг. Но двамата отрекоха тези слухове и съобщиха, че ги свързва единствено работата и приятелството. През 2017 г. обаче, двамата се появиха на премиерата на „Безкрайна любов“ (Sonsuz Ask), където бяха снимани хванати за ръце. След това отново се възобновиха слуховете, че звездната двойка са заедно. Серкан Чайоулу и Йозге Гюрел не отрекоха и признаха, че имат романтична връзка.

След снимките на сериала „Любовта на живота ми“ (Hayatimin Aski) се разпространиха слухове, че Серкан Чайоулу е имал връзка също и с Ханде Доандемир, която играе главната женска роля в този сериал, но актьорското дуо също отрече тези слухове.

error: Content is protected !!