Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Синхрон (Senkron)

Филмът „Синхрон“ (Senkron) е турски научно-фантастичен сериал, режисиран от Йозджан Дениз. Тази невероятна поредица предлага на зрителите изцяло нова перспектива за света. Ще видим друга вселена, състояща се от няколко измерения, в която живеят едни и същи главни герои – Седат (Йозджан Дениз), Мина (Фейза Актан) и техният син Кузей. Интересен факт е че сериалът е заснет в дома на Йозджан Дениз, а в главните роли участват неговият син Кузей и бившата му съпруга Фейза Актан.

Синхрон Senkron
Синхрон (Senkron) сериал – персонажи, актьори, герои и сюжет.

В сериала „Синхрон“ едни и същи хора живеят живота си по различен начин. В едното измерение двойката Седат и Мина се карат всяка вечер, от което страда малкият им син Кузей. Мина непрекъснато се опитва да избяга, защото осъзнава, че няма как да живее съвместно с психично болния си съпруг Седат. Мина планира да избяга, но уви без резултат. Неуправляем от гнява си, Седат я убива и се опитва да скрие следите от престъплението.

В другото измерение животът на Седат и Мина е по различен начин. Случва се така обаче, че синът им Кузей изчезва, което става причина да се разделят. Седат си тръгва, тъй като вече не може да живее в домът, в който всичко му напомня за сина му Кузей. От своя страна Мина не може да напусне апартамента, тъй като вярва, че ще напусне Кузей по този начин. Но едно неочаквано събитие напълно променя живота им. Един ден техните светове се пресичат и те научават за съществуването един за друг, след което техните истории се преплитат.

Сега Седат опитвайки се да разбере какво се случва и как е възможно всичко това, ще се опита да спаси сина си Кузей. Седат открива, че момчето е в състояние да се придвижва между различните измерения. Тези пътувания на Кузей обаче не са по негово собствено желание. Зад тях стоят тайните от миналото на неговите роднини. Кузей пътува във времето, за да изпълни наследството на дядо си… В търсене на отговори на отворени въпроси, Седат разбира, че трябва да промени себе си, ако иска да промени живота си. Мина ще преживее неочаквана среща, след която ще трябва да помисли дали тя е тази, която може контролира времето.

Ще успее ли майчината любов да измени времето и да върне най-ценното? За всичко това ще научим, гледайки фантастичния онлайн филм „Синхрон“ (Senkron) до неговият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!