Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Синът ми (Oğlum)

Турският сериал „Синът ми“ (Oğlum) разказва невероятната история, случила се на 12-годишното момче Ефе (Метехан Парълтъ). Той е роден в богато семейство на учителката Зейнеп (Сонгюл Йоден) и бизнесмена Тугрул (Фейяз Думан) и винаги е имал всичко, което е искал. Сега обаче родителите му не могат да намерят общ език и постоянно се карат. Един ден, след поредната кавга със съпруга си, Зейнеп решава да заведе сина си на училище пеша. Тя все още не знае, че този ден ще бъде съдбоносен за Ефе и ще промени целият му живот. Отивайки до училището Ефе не влиза в час, а отива в компютърен клуб, след което се разхожда в парка.

Синът ми Oğlum
Синът ми (Oğlum) сериал – сюжет, персонажи, герои и актьори.

Недалеч от тях живее бедното семейство Озюрек. Любящите съпрузи Иляс (Тимур Акар) и Мелике (Нихал Ялчън) имат две деца – дъщеря тийнейджър на име Серен (Мина Дерман) и 6-годишен син на име Каан (Емир Каан Озкан). Въпреки факта, че живеят бедно, всички членове семейството се обичат и живеят в хармония. Този ден Мелике води Каан в детската градина, но се забява и не успява да го вземе навреме. Междувременно детето напусна територията на детската градина. Каан среща Ефе и двамата бързо се сприятеляват. Ефе научава, че Каан се е изгубил и иска да го заведе в полицията, но на път за там, момчетата решават да се приберат в къщата на Ефе.

Междувременно Иляс и Мелике тръгват да търсят Каан и отиват в полицията. Полицейският детектив Седат (Серхат Теоман) се заема да разследва случая, но Каан е открит безжизнен в гората. Според видеокамерите, полицаите научават, че Ефе е последният, които е видял момчето. От полицията са сигурни, че само Ефе може да изясни ситуацията, но за да не се нарани психиката му, на разпита присъства и детският психолог Демет (Джанан Ергюдер), който ще се заеме с този случай заедно с полицията.

В драматичният сериен филм „Синът ми“ (Oğlum) участват актьорите Сонгюл Йоден, Серхат Теоман, Нихал Ялчън, Фейяз Думан, Джанан Ергюдер, Кубилай Ака и др. Всички епизоди се излъчват по Show TV до неговият финал и последен епизод, както и онлайн.

error: Content is protected !!