Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Синът на наемника (Tetikçinin Oğlu)

В центъра на сюжета на телевизионният сериал „Синът на наемника“ (Tetikçinin Oğlu) са двамата дългогодишни приятели – Искендер (Шефкет Чорух) и Коркмаз (Тимучин Есен). Те са приятели от четири десетилетия, но едно събитие променя целия им живот. Искендер е строг и амбициозен човек, който винаги постига своите желания, затова всичките му планове се осъществяват, а ситуациите са под негов контрол. Той дълбоко уважава Коркмаз, въпреки че понякога го игнорира заради своите цели и интереси. Искендер е собственик на една от най-големите компании в Бодрум. Освен това той почита семейните отношения, като собственото му семейство е негов приоритет. Макар че много хора го смятат за разумен и хладнокръвен, всъщност зад външната си маска, той крие милосърдие и съчувствие.

Синът на наемника Tetikçinin Oğlu
Синът на наемника (Tetikçinin Oğlu) сериал – герои, актьори, сюжет и персонажи.

Преди много години Искендер е спасил Коркмаз, и оттогава Коркмаз се отнася с още по-голямо уважение към своя приятел. В лицето на Коркмаз, Искендер винаги е имал предан приятел, на когото може да разчита, знаейки, че никога няма да го разочарова. Коркмаз е преживял тежко минало, което е оставило отпечатък върху целия му живот. Той работи с Искендер в Бодрум и е изцяло посветен на своята работа. Въпреки това извън работата Коркмаз е много спокоен човек. Преди много години той се влюбва в момиче на име Хури (Сезин Акбашоуларъ), но поради житейските обстоятелства, те не успяват да се оженят. Коркмаз все още поддържа топли отношения с нея и може да се доверява само на нея и на Искендер.

Един ден синът на Искендер загива в резултат на трагичен инцидент. Виновникът за това е синът на Коркмаз – Метин (Генджо Йозак), когото бащата не е виждал повече от 20 години, въпреки че е опитвал да го намери. Сега двама най-добри приятели стават непримирими врагове, единият – опитвайки се да отмъсти, а другият – да защити своя син.

Драматичният сериал „Синът на наемника“ (Tetikçinin Oğlu) представя трудното преодоляване на трагедията и превръщането на приятелството между Искендер и Коркмаз във вражда. В следствие на събитията в живота им, сериалът показва как силата на семейните връзки и приятелството могат да бъдат подложени на тежко изпитание и как характерите на героите се променят поради трагедията, която ги е застигала.

Сериалът „Синът на наемника“ (Tetikçinin Oğlu) разглежда ролята на любовта и предаността в живота на героите, както и способността им да прощават и да продължават напред, след като са изправени пред най-тежките изпитания. Гледайки сериала зрителите ще се потопят в емоционалната история на Искендер и Коркмаз и ще проследят техните взаимоотношения, докато самите те се опитват да намерят смисъл и спасение в един свят, изпълнен с трудности и предизвикателства.

Как ще се развият отношенията между Коркмаз и Искендер, както и дали ще успеят да си простят един на друг, ще разберем гледайки сериала „Синът на наемника“ (Tetikçinin Oğlu) до неговият финал и последен епизод. Серийният филм, който се излъчва по телевизия Fox, както и онлайн е популярен още със заглавията „Синът на стрелеца“ и „Синът на убиеца“. В него участват актьорите Сезин Акбашоуларъ, Тимучин Есен, Генджо Йозак, Бахар Шахин, Шефкет Чорух, Серхат Мустафа Кълъч, Кая Акая, Есра Къзълдоган, Баръш Хайта и др.

error: Content is protected !!