Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Сироп от боровинки (Kizilcik Serbeti)

Сериалът „Сироп от боровинки“ (Kizilcik Serbeti) разказва завладяващата история на властната жена Къвълджъм (Еврим Алася) и нейната пораснала дъщеря Дога (Съла Тюркоглу). Преди години Къвълджъм се е развела със съпруга си и сама е отгледала дъщерите си Дога и Алев (Мюжде Узман). Благодарение на своята интелигентност и упоритост Къвълджъм се издига до поста директор на частна гимназия. Тя е жена с модерни възгледи и приема спокойно новината, че Дога, която е студентка първа година, се среща с неин връстник на име Фатих. Когато обаче Къвълджъм опознава Фатих по-добре, тя разбира, че той и Дога са твърде различни.

Фатих (Догукан Гюнгьор) произхожда от консервативно семейство, където царуват собствени закони и правила, а Дога е възпитана със съвсем различни ценности. Нещата се влошават още повече, когато Дога казва на майка си, че е бременна. Тази новина не само променя житейските планове на Дога, но и шокира нейната майка. Жената е сигурна, че дъщеря й ще сгреши, ако се омъжи и роди дете на тази възраст, за това настоява Дога да прекъсне бременността.

Сироп от боровинки Kizilcik Serbeti
Сироп от боровинки (Kizilcik Serbeti) сериал – герои, сюжет, персонажи и актьори.

Новината шокира и семейството на Фатих, чиито благочестиви членове нямат право да зачеват дете, без преди това да имат сключен брак. Но главният герои на сериала „Сироп от боровинки“ (Kizilcik Serbeti) мисли по друг начин и не е съгласен с родителите си. Неговата майка Пембе (Сибел Ташчиоглу) е убедена, че бракът им е обречен, заради различията между тях и огромният сблъсък на култури и ценности. Въпреки всичко двамата решават да се оженят и да отгледат заедно детето си, дори ако трябва да се изправят срещу целият свят и да защитят правото си на любов.

Дали Дога и Фатих ще успеят да заживеят щастливо, ще разберем гледайки всички епизоди на серийният филм „Сироп от боровинки“ (Kizilcik Serbeti), който се излъчва по Show TV, както и онлайн, до неговият финал и последен епизод. В сериала, който е популярен и със заглавието „Шербет от боровинки“, участват Съла Тюркоглу, Догукан Гюнгер Еврим Алася, Баръш Кълъч, Мюжде Узман, Сибел Ташчиоглу, Мюжде Узман, Сетар Танръоген, Йозлем Чакар Ялчънкая, Сойдан Сойдаш, Фейза Дживелек, Герен Ялазоглу, Селин Тюркмен, Орал Йозер, Серкан Тинмаз и др.

error: Content is protected !!