Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Скорпион (Akrep)

Турският сериал „Скорпион“ (Akrep) със своя динамичен сюжет успява да задържи вниманието на публиката със всеки свой епизод. Историята се фокусира върху трудната съдба на едно изоставено момиче, чиято цел е да открие майка си и да получи отговори на много въпроси.

Скорпион (Akrep)
Скорпион (Akrep) сериал – сюжет, персонажи, актьори и герои.

Главната героиня на сериала „Скорпион“ е момиче на име Ферда (Еврим Алася). Когато е била невръстно бебе, едва на годинка, нейната майка я изоставя. Така от ранно детство тя не познава майчината любов и живее като самотно момиче в добри и лоши дни. Всяка вечер тя заспива с мисълта защо майка й я е изоставила и как би се развил животът й, ако майка й беше там. Именно тези обстоятелства изграждат характера на момичето и тя става непоколебима.

Нейният живот е изключително непредсказуем и никога не знае какво я очаква утре… Ферда живее всеки ден с надеждата да види собствената си майка поне веднъж. За осъществяването на тази мечта тя трябва да чака четиридесет години, когато един ден тя успява да намери жената, за която е мислила цял живот. Но за съжаление, очакванията й не отговарят на реалността.

Ферда вижда майка си като богата, успешна жена и щастлива съпруга. Тя живее в богатство и в красива голяма къща. След това, което вижда, Ферда е обзета от негодувание и решава да търси сметка от майка си, за това че я е напуснала и е съсипала живота ѝ. Тя влиза в дома на майка си, започва да анализира цялото семейство и решава да действа по свой начин. Първо тя отмъщава на дъщерята на майка си, защото е сигурна, че е трябвало самата тя да е на нейно място. Всичко върви по план, но може ли да продължи да играе ролята на подъл човек или любовта към майката ще преодолее желанието за отмъщение?

Всичко това ще узнаем гледайки онлайн всички епизоди на турският сериен филм Скорпион (Akrep). Не пропускайте неговият вълнуващ финал и последен епизод, за да узнаете как завършва тази непредсказуема история за една майка и дъщеря, който се откриват четиридесет години по-късно.

error: Content is protected !!