Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Скрито покрито (Gizli Saklı)

Сериалът „Скрито покрито“ (Gizli Saklı) разказва завладяващата история на двама полицаи, които работят под прикритие. В центъра на сюжета е младо момиче, което е полицейски инспектор. Тя се казва Наз (Синем Юнсал), живее с майка си и чичо си и тъкмо е завършила полицейската академия. За да отпразнуват събитието, нейните най-близки роднини организират тържество. По време на събитието обаче се случва инцидент, в който Наз ще трябва да покаже всичките си знания и умения, придобити в полицейската академия. Тя забелязва подозрителен мъж и тръгва след него. Наз бързо и ловко задържа заподозрения, но за нейна голяма изненада той се оказва комисар под прикритие на име Памир (Халит Йозгюр Саръ).

Скрито покрито (Gizli Saklı)
Скрито покрито (Gizli Saklı) сериал – актьори, персонажи сюжет и герои

Двамата отново се срещат, но този път в полицейския участък, където момичето започва работа. Въпреки че двамата трудно намират общ език, техният началник им е подготвил обща задача. Те ще трябва да се представят за младоженците Яз и Левент Гюнеш, изпълнявайки тайна мисия. Същността на тази специална операция е да се сближат с членовете на мафиотското семейство на Тарик Косуоглу. На първо място, те ще трябва да се установят в къща до него, след това да спечелят доверието на роднините на мафиота, а след това да се сприятелят и със самия мафиот с цел да бъде задържан от органите на реда. Всичко това води до незабравими приключения за двамата герои, които постепенно се сближават, оставяйки разногласията си в миналото.

Всички епизоди на „Скрито покрито“ (Gizli Saklı) се излъчват по телевизия Fox, както и онлайн. Как ще приключи тайната задача на Наз и Памир, ще успеят ли да изпълнят задачата си и как ще се развият отношенията по между им, ще разберем гледайки серийният филм до неговият финал и последен епизод. В сериала участват Синем Юнсал,Халит Йозгюр Саръ, Шинаси Юртсевер, Идрис Неби Ташкан, Тарду Флордун, Едже Диздар, Бюлент Емрах Парлак, Селчук Борак, Фулден Акюрек, Ерсел Шибил и др.

error: Content is protected !!