Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Скрито (Saklı)

Сюжетът на сериала „Скрито“ (Saklı) се развива в луксозна вила с басейн в малък морски град, където писателят Озан (Фърат Челик) пристига от голям град със семейството си – красивата си съпруга Лейля (Дефне Каялар) и четирите си деца: Бирен, Джан, Деря и Су. Това имение принадлежи на свекъра на Озан – властен, арогантен и неприятен човек с плоско чувство за хумор. Преди време той го е наследил от заможните си родители. Су и Джан са тийнейджъри и не искат да прекарват летните си ваканции с арогантните си баба и дядо. Ян е видеоблогър, който има свои фенове и абонати в интернет. Той би предпочел да остане в апартамента си и да записва видеоклипове.

Скрито (Saklı)
Скрито (Saklı) сериал – сюжет, персонажи, актьори и герои.

На път за вилата семейството се отбива в крайпътно заведение. Тук при инцидент, най-малката дъщеря на Озан – Деря едва не губи живота си. Но този инцидент запознава писателя с очарователната красавица Аслъ (Хазар Ергучлу). Тя е млада сервитьорка и собственичка на това заведение. Между Озан и Аслъ веднага възниква симпатия, но те се опитват да скрият чувствата си, защото и двамата имат семейства и са щастливо женени.

Тъй като заведението се намира недалеч от къщата на заможните родители на съпругата на Озан, пътищата им ще се пресичат многократно. Скоро става ясно, че преди няколко години Аслъ е загубила 4-годишния си син Пойраз. Оттогава тя таи цялата болка в себе си, но Озан е единственият, който може да види нейната сърдечна рана и да разбере състоянието й. Те започват да се срещат тайно, въпреки всички забрани и угризения. Привличането им нараства с всеки изминал ден. Освен това Озан започва да посвещава всички свои творби на младата си любовница. Но тъй като всичко тайно винаги се разкрива, те няма да могат да избегнат последствията от своите отношения. Скритата им връзка не само ще застраши семействата им, но и ще доведе до по-тежки последици…

В сериалът „Скрито“ (Saklı) участват Хазар Ергючлю, Фърат Челик, Дефне Каялар, Зухал Олджай, Ердал Кючюккьомюрджю, Ахмет Рифат Сунгар, Нур Сюрер и други актьори. Всички епизоди на поредицата, която е създадена въз основа на американския сериен филм „Любовници“ (Lovers), се излъчват онлайн по BluTV. Не пропускайте да проследите историята на сериала „Скрито“ (Saklı) до неговия вълнуващ финал и последен епизод.

error: Content is protected !!