Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Скрих те в сърцето си (Seni Kalbime Sakladim)

Турският сериал „Скрих те в сърцето си“ (Seni Kalbime Sakladim) разказва за романтичната история на двама души, които търсят истинската любов. И както често се случва в живота тази истинска любов се появява неочаквано.

Главният герой на сериала „Скрих те в сърцето си“ (Seni Kalbime Sakladim) се казва Дживанмерт (Екин Мерт Даймаз). Той е млад, горделив и много красив. Работи като служител на паркинг и не получава голяма заплата. С привлекателната си външност успява да плени сърцето на не едно момиче. Има всички черти на истински мъж, а външният му вид подлудява почти всяка жена. Но въпреки изобилието от романи, Дживанмерт не успява да намери жената, която да спечели сърцето му. Един ден съдбата го среща с красивата Зейнеп (Севда Ергинджи). Момичето е не само красиво и умно, но и богато. Тя е решителна и уверена в себе си, управлява семейният фармацевтичен бизнес и е свикнала на луксозен живот. Но въпреки успехът в кариерата си, Зейнеп няма щастие в личния си живот. Работата отнема цялото време на момичето и не й остава време, в което да търси любовта.

Скрих те в сърцето си Seni Kalbime Sakladim
Скрих те в сърцето си (Seni Kalbime Sakladim) сериал – актьори, сюжет, герои и персонажи.

Първата среща между Зейнеп и Дживанмерт е провокирана от телефонен разговор между Зейнеп и нейният дядо Юсуф. Момичето е принудено да излъже дядо си, че си има сериозен приятел, който съвсем скоро ще представи пред семейството си. В същото време майката на Дживанмерт е измамена от мошеници с голяма сума пари, които трябва да плати в кратък срок. При запознанството си, Зейнеп предлага на Дживанмерт, да се преструва на неин годеник в рамките на 2 месеца, а в замяна на това тя ще покрие дълга на майка му. Така двамата се впускат в едно съвместно приключение и не след дълго осъзнават, че може би са срещнали любовта на живота си.

Как ще се развие цялата история между Зейнеп и Дживанмерт може да проследите гледайки всички епизоди на сериала „Скрих те в сърцето си“ (Seni Kalbime Sakladim) онлайн или в ефир до неговият финал и последен епизод. В този сериен филм участват Севда Ергинджи, Екин Мерт Даймаз, Гьокче Акйълдъз, Мехтап Байри, Елчин Афаджан, Еврен Дуял, Осман Алкаш и др.

error: Content is protected !!