Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Случайна любов (Kazara Aşk)

В центъра на сюжета на сериала „Случайна любов“ (Kazara Aşk) е младото и очарователно момиче на име Шимал Карадениз от град Артвин. Животът й протича стриктно по предварително следван план, което винаги и е позволявало да превръща мечтите си в реалност. Шимал (Суде Гюлер) завършва обучението си в истанбулски университета и е на път да получи дипломата си. Нейната мечта през целия живот е да отвори собствена керамично ателие с най-добрата си приятелка Аслъ и да прави това, което обича.

Случайна любов Kazara Aşk
Случайна любов (Kazara Aşk) сериал – актьори, персонажи, герои и актьори.

Дурсун е строгият баща на Шимал, който едва е позволил на дъщеря си да отиде да учи в Истанбул. Родителите на момичето, заедно с по-голямата сестра на Шамал – Емине и по-големият й брат – Мирач пристигат в Истанбул, за да вземат участие в церемонията по дипломирането. Но Шимал я тревожи друго. Докато учи, тя се влюбва в красивия Кенан, за който иска да се омъжи. Тя е решила да запознае семейството с годеника си в деня на дипломирането си. Но Шимал дори не може да си представи каква изненада и е подготвила съдбата…

Другият главен герой в сериала „Случайна любов“ (Kazara Aşk) е Дживан (Юмит Кантарджълар). Той е син на богата и влиятелна фамилия Сайдам от Газиантеп. Неговият баща Тахсин е собственик на голяма стъкларска компания. Един ден обаче Сайдам заедно със съпругата си Невал решават да се оттеглят, оставяйки бизнеса в ръцете на едно от децата си. Те трябва да решат дали това да бъде Дживан или неговият по-голям брат Окан. За целта поставят условие, че който се ожени първи за почтено и скромно момиче ще получи ръководството на фирмата. Дживан обаче тъкмо се е оженил тайно от родителите си за Назлъ, която е бременна.

Пътищата на Шимал и Дживан се пресичат, а съдбата им ще се промени завинаги… Малко преди семейството на Шимал да се запознае с нейният годеник Кенан, тя го хваща в изневяра. Междувременно Дживан разбира, че Назлъ го е излъгала че е бременна и я изоставя. Докато живота на двамата се срива, те попадат в инцидент. Двамата се събуждат в болницата, а Шимал открива в ръката си годежния пръстен на Дживан, върнат му от Назлъ. Тя го слага на ръката си, но точно тогава родителите на Дживан пристигат и виждат семейната ценност на ръката й. Младата жена не успява да се измъкне от ситуацията и потвърждава, че двамата с Дживан са сгодени. Междувременно в следствие на инцидента Дживан не помни нищо от близкото минало…

Сериалът „Случайна любов“ (Kazara Aşk) е турски комедиен сериен филм, режисиран от Садула Йелена и излъчван по StarTV. Как ще завърши тази заплетена история ще проследим гледайки всички епизоди онлайн или в ефир до самия последен епизод финал. В този сериен филм участват Юмит Кантарджълар, Суде Гюлер, Сервет Пандур, Уур Чавушоулу, Бурак Тамдоан и др.

error: Content is protected !!