Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Случайна любов (Kazara Aşk)

В центъра на сюжета на сериала „Случайна любов“ (Kazara Aşk) е младото и очарователно момиче на име Шимал Карадениз от град Артвин. Животът й протича стриктно по предварително следван план, което винаги и е позволявало да превръща мечтите си в реалност. Шимал (Суде Гюлер) завършва обучението си в истанбулски университета и е на път да получи дипломата си. Нейната мечта през целия живот е да отвори собствена керамично ателие с най-добрата си приятелка Аслъ и да прави това, което обича.

Случайна любов Kazara Aşk
Случайна любов (Kazara Aşk) сериал – актьори, персонажи, герои и актьори.

Дурсун е строгият баща на Шимал, който едва е позволил на дъщеря си да отиде да учи в Истанбул. Родителите на момичето, заедно с по-голямата сестра на Шамал – Емине и по-големият й брат – Мирач пристигат в Истанбул, за да вземат участие в церемонията по дипломирането. Но Шимал я тревожи друго. Докато учи, тя се влюбва в красивия Кенан, за който иска да се омъжи. Тя е решила да запознае семейството с годеника си в деня на дипломирането си. Но Шимал дори не може да си представи каква изненада и е подготвила съдбата…

Другият главен герой в сериала „Случайна любов“ (Kazara Aşk) е Дживан (Юмит Кантарджълар). Той е син на богата и влиятелна фамилия Сайдам от Газиантеп. Неговият баща Тахсин е собственик на голяма стъкларска компания. Един ден обаче Сайдам заедно със съпругата си Невал решават да се оттеглят, оставяйки бизнеса в ръцете на едно от децата си. Те трябва да решат дали това да бъде Дживан или неговият по-голям брат Окан. За целта поставят условие, че който се ожени първи за почтено и скромно момиче ще получи ръководството на фирмата. Дживан обаче тъкмо се е оженил тайно от родителите си за Назлъ, която е бременна.

Пътищата на Шимал и Дживан се пресичат, а съдбата им ще се промени завинаги… Малко преди семейството на Шимал да се запознае с нейният годеник Кенан, тя го хваща в изневяра. Междувременно Дживан разбира, че Назлъ го е излъгала че е бременна и я изоставя. Докато живота на двамата се срива, те попадат в инцидент. Двамата се събуждат в болницата, а Шимал открива в ръката си годежния пръстен на Дживан, върнат му от Назлъ. Тя го слага на ръката си, но точно тогава родителите на Дживан пристигат и виждат семейната ценност на ръката й. Младата жена не успява да се измъкне от ситуацията и потвърждава, че двамата с Дживан са сгодени. Междувременно в следствие на инцидента Дживан не помни нищо от близкото минало…

Дживан и Шивал се договарят помежду си, че няма да си пречат. Освен това всеки от тях има свои собствени житейски планове, така че двамата решават да си помогнат да постигнат целите си. В резултат на това между Шивал и Дживана бързо се установяват приятелски отношения и всеки от тях е уверен, че скоро ще сложи край на тази необичайна ситуация. След известно време обаче Шивал и Дживан разбират, че тази среща не е случайна, защото вместо омраза, пламъкът на истинската любов започва да пламва в сърцата им.

Сериалът „Случайна любов“ (Kazara Aşk) е турски комедиен сериен филм, режисиран от Садула Йелена и излъчван по StarTV. Как ще завърши тази заплетена история ще проследим гледайки всички епизоди онлайн или в ефир до самия последен епизод финал. В този сериен филм участват Юмит Кантарджълар, Суде Гюлер, Сервет Пандур, Уур Чавушоулу, Бурак Тамдоан и др.

error: Content is protected !!