Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Сто години чудо / (Yüz Yıllık Mucize)

Действието на сериала „Сто години чудо“ (Yüz Yıllık Mucize) се развива в 3 времеви периода. Първият е посветен на смелият генерал Али Тахир (Биркан Сокулу). Един ден, по време на битката при Сакария, той прави фатална грешка, в резултат на която загиват много войници, а самият той е смъртоносно ранен. Докато изживява последните си мигове обаче, съдбата се смилява над него и му дава още един шанс – с помощта на „Водата на живота“ той възкръсва. От този ден нататък Али никога не остарява. След войната той става учител по селско стопанство и се жени за очарователната Лейля. Един ден обаче, когато съпругата му разбира, че любимият ѝ винаги ще бъде млад, тя го изоставя.

Сто години чудо Yüz Yıllık Mucize
Сто години чудо / (Yüz Yıllık Mucize) сериал – герои, сюжет, персонажи и актьори.

Години по-късно, през втората половина на 60-те години, главният герой на сериала „Сто години чудо“ (Yüz Yıllık Mucize) променя името си на Есреф и започва работа като училищен инспектор. Един ден в училището вижда красивата учителка на име Сюрея и се влюбва в нея. Няколко месеца по-късно те се женят. Бракът им е щастлив, но краткотраен, тъй като Сюрея разбира за историята на съпруга си и прекъсва отношенията си с него.

Третата сюжетна линия в сериала „Сто години чудо“ (Yüz Yıllık Mucize) се развива през нашето съвремие, където Али Тахир живее под името Кемал. Един ден той се запознава с амбициозната начинаеща писателка Харика (Ебру Шахин). Момичето е завършило право, но е обсебено от желанието да развие писателска кариера. Харика заминава за живописното градче Гечек с надеждата да измисли сюжет за първия си роман. Тук тя се запознава с мистериозният и вечно млад Кемал. Той е готов да сподели увлекателна история от живота си, която Харика може да използва за книгата си. Но дали ще повярва на непознатия и на фантастичния му разказ за неговият 100 годишен живот?

„Сто години чудо“ (Yüz Yıllık Mucize) е турски фентъзи драматичен сериал, излъчващ се по Star TV, както и онлайн. Популярен е още със заглавията „Стогодишно чудо“ и „Сто години чудеса“. Как ще се развие историята между Али и Харика, ще разберем гледайки всички епизоди до самия финал и последен епизод на този турски сериен филм. В ролите участват актьорите: Биркан Сокуллу, Зерин Текиндор, Ебру Шахин, Неджип Мемили, Хюмейра Акбай, Айшегюл Дженгиз, Гьозде Седа Алтунер, Ялчън Хафъзоглу, Джемре Гюмели, Бурджу Каврар, Мерве Нур Бенги, Лачин Джейлан и др.

error: Content is protected !!