Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Студентска мечта (Kolej Rüyasi)

Студентските години са специално време, отредено за нови запознанства, луди дела и първата любов. Именно за това се разказва в турският сериал „Студентска мечта“ (Kolej Rüyasi). Това е невероятен и интересен период, наситен със събития и вълнуващи преживявания. Студентите, които са част от едни от най-престижните университети знаят това по-добре от всеки друг. Техните преподаватели са сред най-добрите, а условия за учене отлични. Изглежда че нищо не трябва да отвлича вниманието на тийнейджърите от часовете. Но се оказва, че те се притесняват от съвсем различни проблеми. Какви професионални знания могат да се научат, когато първата любов бие в сърцата им и когато между съучениците се разгаря истинска борба за вниманието на противоположния пол?

Студентска мечта (Kolej Rüyasi)
Студентска мечта (Kolej Rüyasi) сериал – герои, персонажи, актьори и сюжет.

Главната героиня в сериала „Студентска мечта“ (Kolej Rüyasi) се казва Берна. Природата щедро е възнаградила момичето с красота и интелигентност. Но никой от нейните съученици не подозира, че винаги приветливата и весела Берна, живее под строгия контрол на родителите си, които смятат купоните и шумните компании за загуба на време.

Момичето е уморено от постоянните забрани и правила от страна на родителите си. Тя иска да живее безгрижен и изпълнен със забавление живот. В това Берна е изцяло подкрепяна от чаровния Хакан, който отдавна я харесва. Освен това нейните родителите са далеч, което означава, че може спокойно да забрави за всички забрани и да управлява живота си, както желае самата тя. Заедно с останалите си състуденти от колеж Рюяси, Берна се потапя в истинския студентски живот. Всеки ден тя и приятелите й се сблъскват с нови преживявания и рядко се случва това да мине без инциденти. Но все пак успяват да се справят с всички проблеми и съчетават ученето със забавлението.

Сериалът „Студентска мечта“ (Kolej Rüyasi) е с участието на актьорите Каан Йълмаз, Керем Алп Аслан, Озум Чакир, Халил Сойлетмез, Онур Сермик, Зафер Алтун и др. През какви изпитания ще преминат Берна и нейните състуденти ще разберем гледайки всички епизоди на онлайн сериала „Студентска мечта“ (Kolej Rüyasi) до самият финал и последен епизод.

error: Content is protected !!