Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Стъклени тавани (Cam Tavanlar)

В центъра на сюжета на турския сериал „Стъклени тавани“ (Cam Tavanlar) е решителното и трудолюбиво момиче на име Лейля (Бенсу Сорал). Чрез упорита работа тя е постигнала успех в кариерата си и е назначена на ръководна позиция в дружество управляващо верига ресторанти. Лейля е останала сама, когато е била на 8 години. Нейният баща я изоставя като малка, а скоро след това майка й почива. Оттогава Лейля е свикнала да се справя сама в живота. След като завършва университет, момичето не иска да работи за никого и преследва мечтите си. Тя успява да привлече инвестиции, което е първата стъпка в развитието на кариерата й. Въпреки факта, че Лейля е безумно красива, тя цени ума си повече от красотата си. Тя се интересува от мъже само като бизнес партньори.

Стъклени тавани Cam Tavanlar
Стъклени тавани (Cam Tavanlar) сериал – актьорски състав, сюжет, герои, персонажи и актьори.

Изведнъж по пътя на Лейля се появява успешен бизнесмен и мениджър на име Джем Кумджу (Кубилай Ака). Той е пълната противоположност на Лейля – идва от престижно, заможно и влиятелно семейство и постигна много лесно успехите си. След като завършва университет, Джем живее в Лондон в продължение на няколко години. Благодарение на интелигентността си, той популяризира своя бизнес и го прави известен в цялата страна. Джем е мил и общителен младеж, но когато се запознава с Лейля, изглежда тя е единственият човек, с когото не може да намери общ език. Те са конкуренти в ресторантьорския бизнес и между тях има силно съперничество.

Всъщност Лейля и Джем се познават от университетските си години. Тогава двамата са изживели любовен романс и са имало своя рецепта за любов. Случва се така, че се разделят и сега, след няколко години, те се срещнат отново в света на бизнеса. Лейля, изправена пред Джем в борда на директорите, не може да скрие изненадата от срещата им. Сега те са конкуренти и нищо от предишните им чувства не е останало. Лейля обаче още не знае, че съдбата й е подготвила труден път – когато тя е на път да достигне върха в кариерата си, ще трябва да започне всичко отначало… Какво още предстои, вижте гледайки всички епизоди на серийния филм „Стъклени тавани“ (Cam Tavanlar) онлайн или в ефир до неговия финал и последен епизод.

Сериалът е заснет в мелодраматичен стил, режисиран е от Фехми Йозтюрк и продуциран от Ojo Pictures. В ролите участват Кубилай Ака, Шифа Нур Гюл, Бенсу Сорал, Берил Каяр, Дък Атеш, Ахмет Мелих Йълмаз и др.

error: Content is protected !!