Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Съла от Завръщане

Съла от Завръщане е младо момиче, което е била осиновена впреди 20 години и е отгледана в Истанбул. Тя израства в модерен свят, а бъдещето и е да учи в чужбина. Това обаче което предстои на Съла от Завръщане е съвсем различно от нейните мечтите. Идеалният живот на момичето е на път да се промени, когато в дома й пристига биологичния й баща, заедно с нейния биологичен брат.

Съла от Завръщане
Съла от Завръщане и всичко за нея.

Тъй като до този момент Съла не подозира за тяхното съществуване, тази срещата е шокираща за младото момиче. Под предлог, че биологичната й майка е тежко болна, те убеждават Съла да се върне с тях в родния им град Мардин, където животът е коренно различен от този в Истанбул.
Пристигайки там и не подозирайки за истинската причина, поради която биологичното й семейство я е потърсило след толкова години, Съла е въвлечена в традициите на този град… На следващия ден от нейното пристигане в града, тя е поканена на сватбата на своя брат Азад и неговата любима Нарин, която е от властен род. Но това, което Съла не подозира е, че според обичаите на града този брак е възможен, само ако някоя жена от рода на Азад се омъжи за мъж от рода на Нарин. Дори нещо повече, според тези странни традиции, ако това не се случи животът на Нарин и Азад ще е в опасност. Така в този ден са предвидени две сватби, едната на Азад и Нарин, а другата на нищо не подозиращата Съла и брата на Нарин – Боран. Събитията от този ден ще променят съдбата на момичето за винаги. Тя е принудена да се омъжи за мъж, към който няма чувства и попада в свят, от който не може да се измъкне.
В опитите си да избяга, Съла опознава все повече Боран, който се превръща в нейна опора и разбира, че и той самият е жертва на традициите на този град. От своя страна Боран, също не желае този брак, но суровите обичаи го задължават да направи това, за да спаси живота на сестра си. В лицето на Боран, Съла вижда човек, който жертва себе си, за да я защити и не след дълго, започва да изпитва чувства към него. Така попаднали в капана на този свят, двамата ще преживеят събития, които ще ги променят за винаги…
Ролята на Съла изпълнява актрисата Джансу Дере.

error: Content is protected !!