Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Сърдечна болка / Yürek Çikmazi

Сюжетът на сериала „Сърдечна болка“ (Yürek Çikmazi) се фокусира върху семейството на Дженет (Айча Бингьол) и Йълмаз. Преди години двамата се преместват от провинциалния град Ушак в Истанбул. Съпрузите живеят заедно с порасналите си деца – Бирсен, Халил (Алп Навруз) и Фериде (Диляра Аксюек). Дженет винаги е била работлива, от малка е работила и в Ушак, и в Истанбул. Бракът им с Йълмаз продължава почти четиридесет години, но зад външното благополучие на връзката им, се крие ужасяваща тайна – дълги години Дженет е била обект на домашно насилие от Йълмаз.

Един ден Дженет е хоспитализирана в лечебно заведение. Осъзнавайки, че изживява последните си дни, жената иска да разкаже на някого истината за живота си. От прозореца на болничната си стая, тя вижда рекламен надпис с номера на адвокатката Зейнеп (Ирем Хелваджъоулу). Без миг забавяне, Дженет решава да се обърне към нея за помощ и дава на Зейнеп завещание, което да бъде отворено едва след като напусне този свят. След като това се случва, ужасяващото съдържание на това писмо става публично достояние.

Сърдечна болка Yürek Çikmazi
Сърдечна болка (Yürek Çikmazi) сериал – сюжет, актьори, персонажи и герои.

Всъщност завещанието на Дженет от сериала „Сърдечна болка“ (Yürek Çikmazi) е жалба за образуване на наказателно дело срещу съпруга й Йълмаз, за нейното убийство. Това поражда спорове и конфликти между децата им. Единият от тях – Бирсен е сигурен, че този въпрос трябва да се реши мирно, за да не навреди на никого. На свой ред Фериде, която винаги е била любимка на баща си, сега го подкрепя, осъждайки покойната си майка за своята постъпка. Другият син – Халил, отдавна е в конфронтация с баща си. Междувременно адвокатката Зейнеп се опитва да разследва случая и успява да намери доказателства, които потвърждават истинността на думите на Дженет. Но ситуацията се утежнява от факта, че Зейнеп се влюбва в Халил…

Сериалът „Сърдечна болка“ (Yürek Çikmazi) се излъчва по TRT1 както и онлайн. Какво предстои да се случи, ще разберем гледайки всички епизоди до самия финал и последен епизод. В серийният филм участват актьорите Айча Бингьол, Алп Навруз, Ирем Хелваджъоулу, Месут Акуста, Дилара Аксюек, Бихтер Динчел, Джемал Токташ, Ерхан Алпай, Розет Хубеш, Тимур Йолкебаш, Ейлюл Ерсьоз и др.

error: Content is protected !!