Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Сърдечна рана (Kalp Yarası)

Сюжетът на серийният филм „Сърдечна рана“ (Kalp Yarası) се развива в град Антакия в Южна Турция. Главните герои на филма – Ферит (Гьокхан Алкан) и Ханде Вероолу са от богати семейства. Ханде е бъдещата съпруга на Ферит. Те, заедно с Яман, са израснали заедно от детството си. И тримата са неразделни от деца, но има нещо, което ще промени цялото им минало, настояще и бъдеще… Няколко дни преди сватбата Ферит узнава, че бъдещата му съпруга Ханде го мами с неговият най-добър приятел Яман.

След като получава този удар от любимата си и чувствайки се предаден от този, който е приемал като свой брат, Ферит заминава за Истанбул. Там той се запознава с момиче на име Айше (Ямур Танръсевсин). Тя е сирак, но никога не се обезсърчава. За да оцелява и за да плаща наема на жилището в което живее, тя работи като сервитьорка и преподавател по музика. Освен това тя има още много други хобита. Момичето мечтае да отвори кафене, да помага на хората и животните, да построи приюти за деца и бездомни хора, но това изисква пари.

Сърдечна рана Kalp Yarası
Сърдечна рана (Kalp Yarası) сериал, персонажи, актьори и сюжет.

Докато прекарва време с красивата и весела Айше, Ферит осъзнава че животът му до този момент е бил лъжа. Той е живял живота, който неговите богати и влиятелни родители са му изградили, забравил е как да мечтае, но сега решава да живее по различен начин. Ферит отменя сватбата и отправя към Айша бизнес предложение – фалшив брак за шест месеца, за който момичето ще получи определена сума пари. Първоначално тя не се съгласява, но размисля, тъй като най-добрия й приятел има нужда от адвокат. Той е обвинен за престъпление, което Айше вярва, че се е случило по нейна вина.

В сериала „Сърдечна рана“ (Kalp Yarası) участват актьорите Гьокхан Алкан, Мерве Чаъран, Ямур Танръсевсин, Топрак Джан Адъгюзел, Шенай Гюрлер, Махир Гюнширай, Мелтем Гюленч, Йонджа Шахинбаш, Ръза Акън, Бурчин Абдуллах и др. Не пропускайте всички епизоди на „Сърдечна рана“ до неговият финал и последен епизод. Сериалът се излъчва се по Atv, както и онлайн в интернет.

error: Content is protected !!