Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Твоят мой живот / Paramparça – сюжет

Твоят мой живот е турски сериал, чиято история и сюжет веднага ще ви грабне, ще ви сближи с основните й персонажи и ще ви накара до последно да останете с тях, за да видите какво ще им отреди съдбата. Сюжетната линия в сериала „Твоят мой живот“ (Paramparça) ни въвлича в историята на две на пръв поглед съвсем различни момичета, които обаче делят една и съща съдба.

Твоят мой живот
„Твоят мой живот“ историята Джансу и Хазал.

Едно богато момиче – Джансу сякаш не е на мястото си. Тя е прекалено мила и добра, чувствителна и толкова грижовна спрямо другите. Другото момиче – Хазал (Алина Боз), макар и бедно пък е видимо непримиримо, готово да се бори за това, което й се полага и вечно недоволно от това, че трябва да живее в истинска мизерия, въпреки че майка й Гюлсерен прави всичко възможно, за да й угоди. Какво точно обаче двете имат помежду си? Много е просто, 15-годишните девойки са били разменени по време на раждането им в родилния дом, защото фамилиите им много си приличат. Сега те живеят чужд живот, но както знаете тайните никога не могат да се запазят до безкрай. Рано или късно истината излиза наяве. Рано или късно, нещата стават ясни и точно това се случва и във филма „Твоят мой живот“. В един тъжен ден с богатото момиче се случва злополука и то преминава през какви ли не изследвания в болницата, за да може в крайна сметка лекарите да споделят на родителите й Джихан и Дилара Гюрпънар, че тя всъщност не е тази, за която те я мислят.
Как ще се развие живота на двете девойки и какво значи да си родител, ще разберете и ще разнищвате като жизнено важни въпроси през цялото време до самия финал и последен епизод на сериала Твоят мой живот. Насладете се на уникалната история, разказвана в този вълнуващ и изпълнен с много обрати турски сериал.
Сериалът „Твоят мой живот“ е създаден през 2014г, а оригинално му име е Paramparça (Счупени парчета). Всички епизоди на този сериен филм се състоят от 63 епизода, разделени в 2 сезона. Сезон 1 съдържа 31 епизода, а сезон 2 -32 с оригинална продължителност на всеки епизод от около два часа. В България сериите са с продължителност около 45 минути и се излъчват по Бтв с бг аудио.
Всичко за сериала, героите и актьорите ще откриете на сайта turskiseriali.com.

error: Content is protected !!