Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ти обичаш / Seversin

Сериалът „Ти обичаш“ (Seversin) разказва историята на популярния млад актьор Толга Туна (Бурак Йорук), който е станал известен не само с филмите си, но и с любовта си към красивите жени. Преживял върха на своята известност и слава, кариерата му внезапно започва да залязва. Един ден обикновеното младо момиче с големи мечти Асия (Илайда Алисан) и по-голямата й красива сестра Назлъ (Ергюл Мирай Шахин) отиват да гледат филм, в който участва Толга. Асия би искала да завърши университет и да получи висше образование, но мечтите й са разбити от житейските обстоятелства. Тя е принудена да работи като продавач в търговски център. Мечтата на нейната сестра Назлъ е да стане известна актриса. Когато Назлъ иска да си направи селфи с Толга, той грубо й отказва, а нейната сестра Асия се разгневява и се опитва да я защити.

Ти обичаш Seversin
Ти обичаш (Seversin) сериал – сюжет, персонажи, актьори и герои.

Толга преживява финансова криза, а освен това никоя популярна актриса не желае да работи с него. За да се измъкне от бездната, Толга решава да започне снимките на нова романтична комедия, с която да възвърне предишната си популярност. Освен това главният герой на сериала „Ти обичаш“ (Seversin) осъзнава, че успех на неговия филм може да донесе само млада и неизвестна актриса, която все още не е участвала във филми и не се е появявала по телевизията. Когато амбициозната Назлъ разбира за кастинга, тя решава да опита късмета си, но след редица недоразумения, вместо Назлъ, за ролята на главна актриса е избрана нейната Асия. Тя става романтичен партньор на Толга във филм, към който не проявява абсолютно никакъв интерес. Но за да отмъсти на Толга за неговата арогантност и проявата му на пренебрежение към нейната сестра, Асия се съгласява да му партнира.

В серийният филм „Ти обичаш“ (Seversin), който е популярен още със заглавието „Ще се влюбиш“, участват актьорите Бурак Йорук, Илайда Алишан, Зейнеп Канконде, Мехмет Аслан, Нергис Кумбасар, Ергюл Мирай Шахин, Джерен Ташчъ и др. Поредицата се излъчва онлайн и в ефир по Kanal D. Гледайте всички епизоди на турският сериал „Ти обичаш“ (Seversin) до неговият последен епизод финал.

error: Content is protected !!