Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Ти разкажи Черно море (Sen Anlat Karadeniz)

До шестнайсетгодишна възраст Нефес живее свободен и щастлив живот, докато не се случва нещо, което променя живота на младото момиче завинаги. Тя е омъжена насила за богатият и агресивен Ведат Саяр. Така тя се оказва затворена в неговият дом. В продължение на осем дълги години, Нефес живее в къщата на Ведат, като почти ежедневно понася жестокостите на безумно ревнивия си съпруг тиранин. Единствената утеха за героинята на сериала „Ти разкажи Черно море“ (Sen Anlat Karadeniz) е нейното дете на име Иит. Именно нейният седемгодишен син ѝ носи радост, а заради него тя е готова на всичко.

Ти разкажи Черно море Sen Anlat Karadeniz
Ти разкажи Черно море (Sen Anlat Karadeniz) сериал – сюжет, актьори, персонажи и герои.

Мислите за бягство отдавна витаят в съзнанието на жената. Не веднъж, взимайки сина си със себе си, се е опитвала да избяга от омразния си съпруг, но никога не е успявала да стигне далеч. А след всяко неуспешно бягство е била насилвана от съпруга си. Мисълта за свободата обаче, винаги е крепяла младата жена. Така тя отново и отново се опитва да избяга.

Не се знае как щеше да завърши трагичната история в сериала „Ти разкажи Черно море“ (Sen Anlat Karadeniz), ако един ден надеждата за спасение не бе изгряла пред Нефес. Това се случва когато Тахир Калели пристига в дома на Ведат и Нефес. Той произхожда от семейство, което притежава голяма фирма. За разлика от другите мъже на неговата възраст, за които големите пари значат развлечения, той е способен да обича. Освен това Тахир предпочита да е в центъра на работата и се опитва да прави всичко сам. Все още не е женен и не планира да създава семейство, но майка му е обсебена от желанието да ожени сина си възможно най-скоро. Тя дори му е избрала съпруга, която се казва Карадениз.

Може би в крайна сметка Тахир щеше да се ожени за Карадениз, ако фирмените дела не го бяха отвели в Истанбул. Там той трябва да сключи договор с фирмата на Ведат. След официалната бизнес среща, Ведат кани Тахир и неговото семейство в дома си на вечеря. Именно тогава Тахир вижда за първи път красивата главна героиня на сериала „Ти разкажи Черно море“ (Sen Anlat Karadeniz), която веднага грабва вниманието му.

По време на вечерята Тахир съвсем случайно забелязва, че жената има синини по китките си и без дори да подозира за случилото се с нея, проявява интерес към причината за тяхната поява. Ведат, заслепен от ревност, обвинява Нефес, че умишлено излага ръцете си на показ и отвръща с агресия. Осъзнавайки, че някой ден нейният луд съпруг може да я убие, главната героиня на сериала „Ти разкажи Черно море“ (Sen Anlat Karadeniz) решава да избяга отново. Тя се възползва от факта, че Ведат е зает с гостите. Нефес взема своят син и се скрива в колата на Тахир, надявайки се да ги отведе надалеч, без да ги забележи. Часове по-късно Тахир открива Нефес и Иит в колата си. От този момент на татък, той дава всичко от себе си, за да ги защити.

Междувременно Ведат  научава за местонахождението на Нефес и решава да я отведе насила у дома. Но влюбеният Тахир е готов да се бори докрай, за да защити любимата си. Той няма представа, че Ведат е готов да унищожи всеки застанал на пътя му и не осъзнава с какъв безсърдечен човек се е забъркал.

Как ще се развият отношенията между Тахир и Нефес, както и дали Ведат ще попречи на щастието им, ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „Ти разкажи Черно море“ (Sen Anlat Karadeniz), онлайн или в ефир с бг аудио, до неговият последен епизод финал. Сред участващите актьори в серийният филм са Ирем Хелваджъоулу, Улаш Туна Астепе, Джем Кенар, Мехмет Али Нуроглу, Хилми Йозчелик, Гьозде Кансу, Синан Тузджу, Йойкю Гюрман, Налан Куручим, Белфу Бениан, Дуйгу Юстюндаа, Демир Биринджи, Дила Акташ, Джан Верел и др.

error: Content is protected !!