Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Това момиче (O Kiz)

Сюжетът на сериала „Това момиче“ (O Kiz) разказва за младо момиче на име Зейнеп (Дилин Дюгер), което произхожда от бедно семейство. Тя е съвсем обикновено момиче и живее в къщата на леля си заедно с умствено изостаналия си баща Кадир (Еркан Петеккая). Въпреки 45-годишната си възраст, Кадир възприема живота си с чистотата и наивността на 5-годишно дете, колкото и жесток да е светът около него. Най-голямата мечта на Зейнеп е да спечели достатъчно пари, за да заживее самостоятелно. Животът на Зейнеп обаче се променя значително, преди да успее да постигне скромната си мечта.

За да изкарва прехраната си и някак да свързва двата края, Зейнеп чисти къщите на богатите. Така един ден отива да почисти къщата на известния млад актьор Озан (Ченгиз Орхонлу), който води активен социален живот и има милиони последователи в социалните мрежи. Срещата с него ще промени съдбата й завинаги.

Това момиче O Kiz
Това момиче (O Kiz) сериал – актьори, сюжет, персонажи и герои.

Озан се среща тайно с красива и енергична омъжена бизнесдама на име Ситаре (Сезин Акбашоуларъ). Тя е собственик на успешна рекламна агенция и е сред най-добрите в своя бранш. Ситаре е успяла да предвиди, че социалните медии са бъдещето на маркетинга и така под свое ръководство е успяла да създаде десетки звезди в социалните мрежи. Зейнеп се запознава със Ситаре и вижда в тази среща уникална възможност да промени живота си. Така под ръководството на Ситаре, Зейнеп ще се опита да се превърне в интеренет звезда. В същото време Озан ще трябва да се справи с чувствата си към Зейнеп, за да не навреди на кариерата си. Срещата на Озан със Зейнеп обаче преобръща живота му.

Ще успее ли Зейнеп да се превърне в интернет звезда, както и ще успее ли да осъществи мечтата си да заживее самостоятелно, ще разберем гледайки всички епизоди на сериала „Това момиче“ (O Kiz) до неговият финал и последен епизод. Серийният филм се излъчва по телевизия по Kanal D, както и онлайн. Актьорите участващи в поредицата са Еркан Петеккая, Дилин Дюгер, Орхан Килич, Маджит Копер, Сезин Акбашоуларъ, Ахмет Мекин, Асие Динчсой, Айтен Унджуоглу, Мюнире Апайдън, Зейнеп Сонмез, Ченгиз Орхонлу и др.

error: Content is protected !!