Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Толга от Една любовна история

Толга от „Една любовна история“ е млад певец, а интересът на жените към него винаги е бил изключително голям. Такъв има и Джейлян, с която са израснали заедно, тъй като семейството на момичето работи като помощен персонал в къщата на певеца и неговата майка.

Толга от Една любовна история
Толга от Една любовна история и всичко за младият певец.

Самият той възприема Джейлян като своя сестра и не предполага за нейните силни чувства. Споделяйки всичко с нея, дори и любовните си премеждия, Джейлян е изправена пред множество разочарования. Последната му любов е млада актриса, която е приятелка на Джейлян. За разлика от предишните му връзки, този път красавецът е лудо влюбен. Момичето в което е влюбен обаче не е сигурно в своите чувства и не отвръща по начина, който на самия Толга му се иска. Така той често моли Джейлян да разговаря със своята приятелка и да я убеждава, че Толга е мъжа за нея.
Връзката между Толга от „Една любовна история“ и майка му е изключително голяма и силна. Тя е популярна певица, но зад лъскавия й на пръв поглед живот се крият дълбоки семейни тайни, които застрашават силната връзка между майка и син.
В живота Толга от „Една любовна история“ не е достатъчно самостоятелен и разчита много на Джейлян, която не веднъж го спасява от сложни ситуации, както и на своята майка. Той е обгрижван и е свикнал да притежава всчико това което пожелае. Младежът ще открие че има брат. Това е Коркут, който се завръща в родината, за да търси истината за своето биологично семейство.
Как ще се развият отношенията, между него и Джейлян, дали отношенията им няма да преминат в друга посока, дали Толга някога ще откликне на нейните чувства или ще го направи прекалено късно остава да разберем, гледайки „Една любовна история“.
Образът на Толга от „Една любовна история“ играе актьорът Ямач Тели а още за този турски сериал вижте на TurskiSeriali.com.

error: Content is protected !!