Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Три куруша (Üç Kuruş)

Действието на сериала „Три куруша“ (Üç Kuruş) започва с брутално убийство, извършено по улиците на Истанбул. Пристигналите на мястото на престъплението полицейски служители, водени от инспектор Ефе (Екин Коч), намират по тялото на жертвата 3 куруша – малки монети, които са откривали повече от веднъж в близост до други жертви. За инспектора става ясно, че новата жертва е дело на професионален убиец, който сякаш си играе с полицията и е уверен в собствената си безнаказаност. Полицията все пак успява да проследи следите на престъпника. По подозрение за участие в убийствата, Ефе задържа мъж на име Картал. Изглежда че той е свързан с убиеца, но категорично отказва да сътрудничи на полицията.

Три куруша (Üç Kuruş)
Три куруша (Üç Kuruş) сериал – сюжет, персонажи, герои и актьори.

Всичко, което инспекторът успява да установи в хода на своето разследване, е името на престъпника. Той се казва Ирфан. Но какво го свързва с Картал и защо собственикът на казиното отказва да предаде убиеца, рискувайки собствената си свобода? За Ефе, който е посветил целия си живот на борбата с престъпността в родния си град, намирането на отговор на този въпрос и залавянето на убиеца се превръща във въпрос на чест.

Разследването на убийствата, извършени от Ирфан, и арестът на Картал бележат началото на трагичните събития, които свързват трима напълно различни мъже (Ефе, Картал и Ирфан). Опитният полицай е готов на всичко, за да проследи следите на маниака и да го спре, защитавайки спокойствието на обикновените хора. Ефе е свикнал да действа строго според закона и никога да не се отклонява от житейските си принципи. За разлика от него, представителите на местната мафия, израснали в неблагоприятна среда, отдавна са свикнали да оцеляват в най-трудните условия и да се адаптират към всякакви обстоятелства.

Полицаят се опитва да сложи край на този труден случай, но дори не подозира, че съдбата много скоро ще му подготви среща със същия убиец, който преследва. Тази среща ще стане съдбоносна както за убиеца, така и за полицая, който е превърнал борбата срещу мафията в свое призвание.

В серийният филм „Три куруша“ (Üç Kuruş) участват Екин Коч, Несрин Джавадзаде, Ураз Кайгълароулу, Аслихан Малбора, Дерен Полатогуллари, Нурсел Кьосе и др. Сериалът се излъчва в ефир по телевизия Show TV и онлайн в интернет. Не пропускайте всички епизоди на „Три куруша“ (Üç Kuruş) до неговия последен епизод финал.

error: Content is protected !!