Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Три сестри (Üç Kız Kardeş)

Главните герои са три сестри, които живеят в обща къща и имат прекрасно детство. Момичетата се казват Деря, Тюркан и Дьонюш – те са главните героини на турския сериал „Три сестри“ (Üç Kız Kardeş) и са много близки. От детството си младите момичета си помагат взаимно, обсъждат различни ситуации заедно, а също така се опитват да останат в близки отношения. Момичетата растат, светът наоколо се променя, но трите сестри се опитват да останат същите, каквито са били преди. Въпреки, че животът им постоянно се променя, с течение на времето разбират, че семейните връзки могат да им помогнат да се справят с трудностите.

Три сестри (Üç Kız Kardeş)
Три сестри (Üç Kız Kardeş) сериал, сюжет, герои, актьори и персонажи.

Но какво се случва с човек, когато стане на зряла възраст? Той търси начин да оцелее и затова извършва необмислени действия. Именно това се случва и с главните героини, които винаги са смятали, че могат да се доверят една на друга. Когато обаче сестрите разкриват скритите си тайни, това е на път да се промени. След тези разкрития е трудно да се намери начин да се доверят, дори на най-близките си хора. Въпреки това главните героини на сериала „Три сестри“ (Üç Kız Kardeş) се опитват заедно да преодолеят своите различия. Сестрите разбират, че са свързани завинаги една с друга и затова се опитват да намерят начин да си останат все така близки.

С течение на годините и дългото търсене на щастие, те ще преминат през всички изпитания заедно. Ще имат много премеждия, но любовта, както и семейните отношения, винаги ще им позволяват да намерят начин да открият своето щастие. И въпреки че това ще им коства много усилия и време, момичетата наистина са готови на това. В крайна сметка те отлично знаят, че мъжете и богатството идват и си отиват, но връзката между сестрите винаги трябва да бъде силна и никога не трябва да се губи. Така момичетата започват своя път към създаване на семейство, като непрекъснато се срещат по между си и обсъждат различни въпроси от своя живот.

В турският сериен филм „Три сестри“ (Üç Kız Kardeş) участват Беркер Гювен, Йозгю Кая, Веда Юртсевер Ипек, Реха Йозджан, Алмиля Ада, Бениан Дьонмез, Иджлял Айдън, Мелиса Бербероглу и др. Не пропускайте всички епизоди на „Три сестри“ (Üç Kız Kardeş), които се излъчват по Kanal D и онлайн, до неговия финал и последен епизод. Поредицата е създадена въз основа на бестселърът на писателката Иджлял Айдън, която също участва в сериала, в ролята на Несрин – майката на трите сестри.

error: Content is protected !!