Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Тропик / Dönence

„Тропик“ (Dönence) е драматичен турски сериал, чиято главна героиня Гедже (изиграна от Сумейя Айдоган), се изправя пред драматични промени в живота си. Младата жена, живее в Истанбул заедно със своите родители Верда и Джем (Емре Кънай), както и с по-малката си сестра Гюлче, страдаща от заболяване. Един ден обаче, Гедже трябва да преосмисли бъдещето си, когато семейството й решава да промени живота си.

Главната героиня на сериала „Тропик“ (Dönence) има свои планове за бъдещето, включително желание за брак с гаджето си Емир (Атакан Хошгьорен). Тези планове биват променени, когато тя и родители й са принудени да се преместят в малкия град Форча. Това се налага, за да могат да се грижат по-добре за Гюлче, съобразявайки се с медицинските препоръки.

Тропик Dönence
Тропик (Dönence) сериал – актьори, персонажи, герои и сюжет.

Новото жилище в град Фоча е избрано поради наличието на сърф клуб на име „Ата“, който е специализиран в работа с деца със специални нужди. Гедже обаче не е доволна от промяната и се чувства принудена да се откаже от всичко, което обича – приемният изпит в университета, приятелите си и най-вече своят любим Емир. Но въпреки трудностите, нейната близка приятелка Сера (Назлъ Четин) винаги е до нея, за да я подкрепя и утешава.

След преместването си във Фоча, Гедже посещава сърф клуб „Ата“, където среща очарователния инструктор Йозгюр (Джанер Топчу). Между двамата възниква връзка, подкрепена от общия им опит, тъй като Йозгюр също се грижи за брат си Рюзгар (Дога Каракаш), страдащ от заболяване. Нищо обаче няма да бъде толкова лесно. Емир изведнъж се появява във Фоча, готов да възстанови връзката им. В същото време Гедже е притеснена и объркана от новите си чувства към Йозгюр. Главната героиня на сериала „Тропик (Dönence) осъзнава че сърцето й е разкъсано между двете любови на живота й.

Какво ще се случи между Гедже, Йозгюр и Емир ще разберем гледайки всички епизоди на „Тропик“ (Dönence) до неговият финал и последен епизод. В този сериен филм участват Сумейя Айдоган, Емре Кънай, Атакан Хошгьорен, Назлъ Четин, Джанер Топчу, Дога Каракаш и други популярни турски актьори.

error: Content is protected !!