Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Усмихни се на съдбата си (Gülümse Kaderine)

В центъра на сюжета на сериала „Усмихни се на съдбата си“ (Gülümse Kaderine) са две млади момичета с не лека съдба. Историята на сериала започва в Бурса, където Еда (Бахар Шахин) и Ярен (Суде Зюлял Гюлер) живеят в сиропиталище заедно със стотици други деца и тийнейджъри. Въпреки това двете момичета не губят надежда за бъдещето и смело вярват в своя успех. Еда и Ярен са толкова близки, че се наричат ​​сестри. Един ден обаче, след като Еда е достигнала пълнолетие, двете приятелки са изправени пред избор – да продължат да живеят заедно, подкрепяйки се и помагайки си, или да се разделят.

Усмихни се на съдбата си Gülümse Kaderine
Усмихни се на съдбата си (Gülümse Kaderine) сериал – актьори, персонажи сюжет и герои.

Когато Еда навършва 18 години, тя е принудена да напусне сиропиталището, в което е израстнала. След като научава това, Ярен се противопоставя на тази ситуация, но не може да направи нищо. За това тя решава да последва най-добрата си приятелка и също напуска сиропиталището. Така двете млади момичета започват трудния път на житейската си борба за оцеляване извън сиропиталището.

Излезли от приюта, двете главни героини от сериала „Усмихни се на съдбата си“ (Gülümse Kaderine) не знаят къде да отидат, къде да прекарат нощта и какво да правят в тази ситуация. Ярен мечтае да стане лекар, но за това трябва да учи усилено и да издържи приемният изпит в медицинския университет. От друга страна, Еда изоставя обучението си, вярвайки, че образованието е безсмислено и няма смисъл от него. Но един трагичен инцидент по време на парти ще промени напълно живота им. Еда използва всяка възможност да забогатее, докато Ярен ще направи всичко възможно, за да разбере истината за родителите си.

Не пропускайте всички епизоди на сериала „Усмихни се на съдбата си“ (Gülümse Kaderine) до неговият финал и последен епизод, за да разберете развръзката на тази вълнуваща история. В сериала участват актьорите Бахар Шахин, Доан Байрактар, Мине Тугай, Еркан Мерич, Бурак Серген, Аху Сунгур, Ялчън Хафъзоулу, Гамзе Демирбилек и др. Серийният филм, който е създаден през 2022 г. и се състои от 5 епизода, се излъчва както онлайн така и по телевизия Fox.

error: Content is protected !!