Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Фатма (Fatma)

В центъра на този интензивен 6-епизоден трилър ще бъде невзрачната 35-годишна Фатма Йълмаз. Тя отглежда сама сина си (Мустафа Конак) и чака съпруга си Зафер, който е извършил престъпление, да излезе от затвора. Тя работи като обикновена чистачка, така че е почти невидима на работа и в обществото. Но в уречения ден, когато нейният съпруг трябва да бъде освободен от затвора, той не се връща у дома и вътрешно разбитата жена тръгва да го търси. Решена да намери Зафер, жената се опитва да разбере причините за изчезването му.

Фатма сериал
Фатма (Fatma) сериал – актьори, персонажи, сюжет, герои.

Съвсем случайно обаче Фатма (Бурджу Бириджик) се оказва привлечена в подземния свят – самата тя, без да иска, извършва неволно престъпление. Нещо повече, Фатма е сигурна, че никога няма да докаже невинността си, затова решава да изгради собствената си съдба. Главната героиня, която е уморена от съдбата си и изтощена от скръб, сега ще трябва да оцелее при съвсем други условия. Но много скоро съдружниците на нейният съпруг Зафер (Ферит Кая) установяват, че Фатма е била замесена в убийство и тя няма друг избор, освен да следва престъпния свят. Дълго време Фатма се крие зад образа си на нещастна чистачка, така че полицията не може да я заподозре в такива тежки престъпления.

С течение на времето Фатма развива способността да убива мъже и да напуска местопрестъплението безнаказано. Тя извършва престъпленията чисто, без дори да оставя следа и така се превръща в невидим убиец. Това което Фатма обаче не осъзнава е че потъва все повече в хаоса, който е създала със собствените си ръце. Тя знае, че е невъзможно да слезе от този път и да се върне към нормалния си живот. Полицията започва да подозира, че сериен убиец е на свобода, но дали уликите ще я отведат до Фатма?

Какво ще се случи в епизодите на серийният криминален турски филм може да проследите гледайки всички епизоди онлайн до самия финал и последен епизод.

error: Content is protected !!