Турски сериали

Всички турски сериали. Гледай епизоди и серии на най-популярните турски сериали онлайн до техният последен епизод и финал. Известни турски актьори и актриси от сериали и филми.

Фериа от Огледален свят

Главната героиня Фериа от Огледален свят е младо и красиво момиче, израснало в бедност. Тя живее със семейството си в богаташкия квартал Етилер, в който работят нейните родители. Момичето никога не е могло да има това, което са имали нейните връстници. В този квартал Фериа има своя приятелка – Джансу, чието детство е минало по-различно от това на Фериа, тъй като е от богато и заможно семейство.

Фериа от Огледален свят
Фериа от Огледален свят, любовта й с Емир и всичко за нея.

Мечтата на Фериа е да продължи образованието си и по този начин да успее да си осигури по-добър живот. Мечтата й става реалност когато е приета да учи в престижен университет с пълна стипендия. Това е университет, в който учат децата на богатите родители. Фериа обаче не се чувства на място там и за да се приобщи към останалите е принудена да се държи като една от тях, прикривайки своя произход. Това не се харесва на нейните родители  – майка й Зехра и  бащай й Ръза, което води до много противоречия между тях. Тя решава да се представи като дъщеря на богати родители. Така нейните връстници я приемат сред обкръжението си. Въпреки че успява да заблуди останалите има един персонаж, който трудно може да бъде подведен. Това е Ханде, която е неин опонент и съперничка.
В университета Фериа  от Огледален свят се запознава с богатия и красив Емир, който е привлечен от нея още от първата им среща. Макар да идват от два различни свята, връзката между тях е по-силна от ролята на парите. Двамата се влюбват безумно, но дали това е достатъчно, за да заживеят живота, за който и двамата са мечтали…
Идва момент, в който Емир разбира за лъжата на Фериа и скрития от нея живот. Как ще се отрази това на отношенията им? Дали разликата в социалният им статус или лъжата на младото момиче ще бъде пречка за тяхната любов? Дали Ханде ще се откаже от влечението си към Емир? Това са част от въпросите които ще видим в епизодите на този турски сериал.
Актрисата изпълняваща ролата на Фериа от Огледален свят е Хазал Кая.

error: Content is protected !!